З того, що він мав – гаманець!

Жителі Куйбишевського району Новосибірської області засвідчили реальну «управлінню» перед відділенням Сбербанку. Олександр Бакшаєв не може підвищити гроші на оплату кредиту, тому він вирішив сплатити його боргу з гною.

- Повідомлення про паління гною перед представництвом банку було отримано поліцією з ранку 13 лютого Міністерство внутрішніх справ Новосибірської області. Садівник розкинувся біля будівлі і встановив два плакати, які читають: «Дув з кредитним рабством» і «Банки – вороги народу». По суті, проводиться перевірка.
Фермер був законним громадянином. Зважаючи на Федеральне право з питань виконавчого провадження, він заявив, що боржник несе відповідальність за всі свої майно кредитору, тому він приніс право на фінансову установу.
- Петля кредитних рабів перетягла на шиї, не можу оплатити кредити, це все я пішов, Олександр Бакшаєв зі скаргами на інтерв'ю з LifeNews.

Виявилося, що день перед чоловіком було видано штраф 40 тис. рублів за зберігання сільськогосподарських відходів і зобов'язаний відновити порядок біля своєї ферми. Час оплати штрафу збігається з датою оплати кредиту в банк. Олександр в наступні кілька днів довелося перенести 40 тис. рублів на кредитний рахунок, але фермер не мав цього грошей.

- У мене є велика ферма, говорить Бакшаєв. 12 коней, 70 голів великої рогатої худоби і близько 20 поросят. Я зберіг і врятував гній, особливо для запліднення землі на мій ділянці, і навесні я мав можливість продати його на огіркові грядки і заробити гроші. Прокуратура і Росприроднадзор подрібнили мене 40 тис. І так, що палі не зникла, я взяв її до Сбербанку. Немає грошей, взяти боргу з майном. За офіційними статтями, це гнійні витрати 40 тис. рублів.