Від фільму до кіно або акторів, які виконують свою дію в кожному кіно

Я не розкриває великий секрет, якщо я кажу, що часто, для того, щоб привернути максимум уваги і зробити новий фільм більш популярними, режисери, без пропуску на багатомільйонно-долларові збори, запрошують відомих акторів. Яскраво вірю, що популярність останнього допоможе збільшити інтерес до фільму, що робить його більш успішним.

Відомі актори часто мають вже сформований образ, і певні, характерні лише для них «повіді».

Деякі з вас помітили перед тим, що деякі відомі актори в абсолютно різних фільмах роблять те ж саме над і знову: повторити ті ж фрази, той же же же жест, навіть всю дію.

Завжди жування і голодний бюстгальтер Пітт.

Чи дивний, що актор їсть у всіх фільмах? Діючі відтворюють звичайні люди, а люди мають звичку їжі щодня.

І все було б нічого, однак, кілька акторів поглинати їжу, як Brad, тільки він керує це таким чином, що я не можу від нього відійти, хоча я розумію абсурдність ситуації.

Пам'ятайте, як Пітт кинув м'ясний стейк, що Анджеліна зробила його в пані і пансі. Сміт.

Особливий інтерес гурту Brad в їжі "Meet Joe Black"

У Трелогії друзів Океану він робить його практично на кожній сцені.

Один з журналів поставляв вражаючий список 62 страв, які Пітт ate, роздягальнюючи нас з екранів.

Не зрозуміло, чому режисери мають слабкість для образу крила Brad Pitt, але вони впевнено продовжать цю тенденцію в кожному новому фільмі за участі.

Тости Леонардо DiCaprio

Немає в одному має кращий тост, ніж Леонардо DiCaprio.

Його перший часовий тост, він сказав як молодий і в любові з Джеком Давсоном в Титанічні.

З тих пір, Лео рафінує свою техніку і регулярно піднімає окуляри для успіху своїх нових фільмів:

"Людина в залізній масці"

У фільмі «Джанго».

"Вовк стіни"

"Великий Гатсбі."

Або, можливо, піднявши скло кожного разу, DiCaprio не втратить сподівання, що один день він стане Оскаром.

р.

Run Tom, бігти ...

Я думаю, що ми всі чули фразу "біг, як Том Круїз".

573390

Цей фільм-фак довгий і наполегливо був предметом тролінгу в Голлівуді.

Але to Tom's кредит, він дійсно великий спринтер.

Під час своєї тривалої та успішної кар'єри, звідти, звідти, звідти,

Чужорідні кораблі, піскоструми, величезний потік води, численні вибухи, просто звичайні вілли і багато іншого.

У неможливих місіях, один, актор вирушив сотні кілометрів хреста, шукаючи 100% зібраних.

р.

Палець Destiny від Harrison Ford

Harrison Ford любить точування пальців. І, на мій погляд, це більше несвідомої звички, ніж спеціально відпрацьований трюк.

У майже кожен фільм, Ford загиблий і очки пальця на кого, хто хоче захотіти своїх близьких.

У Голлівуді це явище Форд дав ім'я – «Фідер долі».

Р

Ціль ходьба Sean Bean.

Поор Морський Баня не зрозуміла, чому такий великий актор, який дійсно Sean Bean, режисери і письменники загиближуються практично в кожному фільмі.

Тим не менш, незважаючи на те, що боби гинуть практично кожен фільм, він робить його кожен раз з неймовірною різноманітністю. Він був вистрілений з пістолетом, молотком і луком, спалений, захоплений до смерті, розірвав, заплутаний, його горло зрізається, на нього знизився супутник.

1817997

У брутальній серії «Гама престолів» – він відрізав від голови.

В цілому, героїв боби загинув більше 20 стрічок. Символи фільму «Бан» регулярно штампують кожні 1.24 років.

53223562