Я думаю, що коти можуть грати в гру престолів:

Четвертий сезон гри престолів в повному гонці. Поки ми чекаємо на наступний епізод, час, щоб мати трохи задоволення, враховуючи ваші улюблені персонажі та їхні екземпляри котів.
Ви коли-небудь думали, що Arya від Game of Thrones виглядає як милий, але cheeky kitten? Хм. І Хал Дрого з усіма його зовнішнім виглядом нагадує екзотичний добрий кіт, який ви хочете тягнути. Що ми говоримо про? Ой так, ми представляємо вашій увазі вибір фотографій представників сімейства котів, які дещо схожі на героїв популярної фентезі серії «Гама престолів».

1,1 км Незважаючи на те, що Хал Дрого не жив, щоб побачити четвертий сезон, він залишився в серцях багатьох глядачів. Як виглядає екзотичний оцелот, не це?

2,2 км Ах, Аря є чарівним, життєздатним для правосуддя. Вона як маленька кошеня, яка намагається подряпини.

3. У Бран - це кіптява і варення сімейства Старк - сильно нагадує напіврічний кошеня, який знає тільки світ.

4. У Блондинки-волосатий Daenerys Targaryen - Мати Драконів - виглядає як шикарна біла кішка з блакитними очима. Вона поклоняна, поважна, захоплена.

5. Умань Сир Давос, рука Stannis Baratheon і колишній смутлер, виглядає так само, як кунінг кот, який чітко знає, де отримати молоко.

6. Жнівень Ned Stark чітко нагадує цей засмаглий червоний кіт, який хоче зробити все, щоб захистити свою сім'ю.

698921

7. Про нас Чи не ти думаєш? І це не тільки в ланцюжку навколо шиї, але і в згубності і компасіонувати вираз обличчя.

КСНУМКС% хіт !!!

9. Навігація Ця кішка хоче вихованцям гарної половини глядачів «Гама престолів».

10. Хм. Здається, що кішка впала в любов'ю з білою хутрою кішка з блакитними очима.

Я думаю, що коти можуть грати в гру престолів: р.

11. По хитрому, маргаерія Тирелл не буде врожайності навіть до лисиця, але так як ця пост присвячена кішкам, порода Сіамсе є просто для неї.

12. Те ж саме грань!

13. Застілля, жінки та вино - це ціле життя цієї жирної коти Роберта, яка виправдала сім царств.

14. Red-haired Sansa Stark - це як arrogant, так і наївна кішка, яка вже зволожує своєю наївністю.

15.00 р. До одного! Сама вчений кіт.

16.00 р. Один з найбільш улюблених персонажів як у книзі, так і в серії Tyrion Lannister. Не дивлячись на те, що він вже досить дорослий “кат”, через його зовнішній вигляд він виглядає більш як кошеня.

17.00 р. Ой так! Тиwin Lannister і Sphinx є ідеальним доповненням!

18 років Viserys Targaryen є daenerys' брат, який поділився блондинка волосся і очі з нею.