Ви не вірите, але вони близнюки! Я хочу запитати як!

Ці сестри з Глостера, Великобританія, навіть мали показати свої свідоцтва про народження, щоб вони були пов'язані.

Це сестри Lucy і Maria Aylmer. Вони близнюки.

У січні 1997 р. народилась 18-річна сестра з Глостера. Мати, Дона, з Ямайки та батька їх білого кольору.

Люсі (ліво) сказали, що матір їх шокували, коли вони народилися

«Це було шоком до неї, оскільки такі речі, як колір шкіри не визначені результатами ультразвуку при вагітності», – каже вона, що вона не усвідомлює, як ми, коли народилися.» Коли господиня повернулася до неї, вона безмовна.

У підлітковому віці відповіли деякі з їхніх друзів, навіть запрошують довідки про народження, щоб довести їх.

«Не віримо, що ми близнюки, бо я біла і Марія темна». «Увійти, коли ми одягаємо те ж саме, ми не дивимося, як сестри, нехай тільки близнюки!» Коли ми зустрілися з нашими новими друзями, вони не могли б вірити, що ми були сестри, вони навіть попросили нас показати наші свідоцтва про народження, щоб довести нам близнюки.

Близнюки також мають старші муфтиВи не вірите, але вони близнюки! Я хочу запитати як!

Люсі каже, що вона і її сестра знаходяться на "нав'язливих кінцях спектра" в сім'ї

Ви навіть не можете сказати, що у нас є ті ж батьки! "Ви не вірите, але вони близнюки! Я хочу запитати як! "

В даний час сестри навчаються в різних коледжах: Марія вивчає закон в Челтенхемі, і Лукі досліджує образотворчі мистецтва в Глостері.

Але незважаючи на те, що вони абсолютно різні, Люсі говорить про зв'язок між ними дійсно сильний. «Ми пишаємося близнюками», – розповідає Луки, «Марія розповідає всім у своєму коледжі, що вона має білу близнюку, і я розповідаю всіх тут, що у мене є чорний близнюк. й