Відхилений? Потім видрукуйте цей текст, перейдіть до дзеркала і прочитайте гучно з виразом!

«Я такий важливий індичок, що я не можу дозволити будь-кому діяти відповідно до його природи, якщо я не люблю його. Я така важлива індика, що якщо хтось говорить або не діє як я очікував, я покараю їх з моїм відступом. О, нехай він бачить, як важливо це – мій відступ, нехай він отримує його як покарання за його «місдем'янор». Я дуже важлива індичка! Я не маю значення мого життя. Я не ціную своє життя так багато, що я не розумію, що його дорогоцінний час на образі. Я віддаю момент радості, момент щастя, момент плейфузії, я хочу, щоб дати цей момент на мій відпочинок. І я не подбаю, що ці часті хвилини додають до годин, годин до днів, днів до тижнів, тижнів до місяців, і місяців до років. Я не шкодую про те, що мій життя відхилений, тому що я не маю значення мого життя. Я не можу подивитися на себе зовні. Я дуже вразливий. Я дуже вразливий, що я повинен захищати свою територію і відроджувати всіх, хто доторкнувся. Я поставив знак на голову, що говорить "Каунт, зло собака" і нехай хтось спробує не помітити його! Я дуже бідний, що я не можу знайти в собі краплину генороздатності, щоб пробачити, падіння самоіронії сміятися, падіння генорозичності не помітити, падіння мудрості не ловити, падіння любові прийняти. Я дуже важлива індичка!