517
Ця Вагітна Модель Shocked Кожен З Його Форма!
30-річний Sarah Stage (Sarah Stage) - це модель нижньої білизни, як можна побачити не тільки своїми клієнтами, але і послідовників її Instagram. Це важко вірити, але Sarah насправді вісім і півроку вагітними. Найцікавіше, що на неї не дуже болить шлунок можна побачити абс. Сам факт, що Sarah продовжує не тільки моделювати в своєму нижньому одязі і розміщувати фотографії в Instagram, грати в спорт і сидіти на строгому харчі!
Питання: Чи варто лікувати ваше тіло при вагітності?
30-річна модель Sarah Stage живе і працює в Лос-Анджелесі
Вона настільки тонка, що ніхто не вірить, вона вісім і півроку вагітна.
Це стало можливим завдяки дієті і навчанню при вагітності.
Sarah є сім місяців вагітним. Де живіт?
Також модель має дуже невелику кількість підшкірних жирів, які абсолютно нехарактерні для вагітних.
Багато хто вважає, що Сараг встановлює нові стандарти. Тепер потрібно боротися з зайвими кілограмами не тільки в звичайному житті, але і при вагітності. Не знаю, як вона буде впливати на дитину!
Ось Сара.
Фотозвіт, обід Сара, що складається з курки, хребта і лебеса (ліворуч)
Порівняти вагітним міні-блакитним до іншої худі дівчата вагітним живота.
Я сподіваюся, Sarah має здорову дитину.
Ви можете прочитати про найкращий спосіб приготування вагітності в цій статті: Як підготуватися до вагітності Правильно Частина I
Питання: Чи варто лікувати ваше тіло при вагітності?
30-річна модель Sarah Stage живе і працює в Лос-Анджелесі
Вона настільки тонка, що ніхто не вірить, вона вісім і півроку вагітна.
Це стало можливим завдяки дієті і навчанню при вагітності.
Sarah є сім місяців вагітним. Де живіт?
Також модель має дуже невелику кількість підшкірних жирів, які абсолютно нехарактерні для вагітних.
Багато хто вважає, що Сараг встановлює нові стандарти. Тепер потрібно боротися з зайвими кілограмами не тільки в звичайному житті, але і при вагітності. Не знаю, як вона буде впливати на дитину!
Ось Сара.
Фотозвіт, обід Сара, що складається з курки, хребта і лебеса (ліворуч)
Порівняти вагітним міні-блакитним до іншої худі дівчата вагітним живота.
Я сподіваюся, Sarah має здорову дитину.
Ви можете прочитати про найкращий спосіб приготування вагітності в цій статті: Як підготуватися до вагітності Правильно Частина I