409
8 Річна Дівчина Finds Дивовижна Друзі
З часом 8-річного Габі Манн, який живе в Сіетлі, отримує невеликі і незвичайні подарунки. Дитина зберігає кожну з них, так як це подарунки від спеціальних друзів – блокування корів, що живуть в цих мікрорайонах. Птахи принесуть її, як кажуть, все, що світиться, як токен вдячності за те, що дівчина від віку 4 годує їх.
Це різні брекети: кнопки, дизайнерські деталі, шматки металу і навіть намистини у формі серця. Після того як Gabi отримав подарунок праска з написом «Кращий». Так, можливо, всі ці речі не варто забувати, але всі ці речі неймовірно цінні для маленького Gaby Mann.
8-річний Габі годує стрілу.
Це те, що задовольнить родину.
Зростає все, що світить і вписується в їх маку.
р.
У нас є ціла колекція таких подарунків. Вона навіть згадувала її...
Одного разу птахи подарували свій шматок металу з написом «Кращий». "Я не знаю, можливо, є ще одна половина десь, що говорить "Друг", - сказав Габі.
144562.
Піна також приніс Gabi камеру об'єктива, що її мама Lisa колись втратив.
Я чув багато про корів, які є розумними істотами, але я не думаю, що вони були розумними. Як ви ще думаєте, що тварини керуються тільки інстинктами? Скажіть цю неймовірну історію для ваших друзів.
Це різні брекети: кнопки, дизайнерські деталі, шматки металу і навіть намистини у формі серця. Після того як Gabi отримав подарунок праска з написом «Кращий». Так, можливо, всі ці речі не варто забувати, але всі ці речі неймовірно цінні для маленького Gaby Mann.
8-річний Габі годує стрілу.
Це те, що задовольнить родину.
Зростає все, що світить і вписується в їх маку.
р.
У нас є ціла колекція таких подарунків. Вона навіть згадувала її...
Одного разу птахи подарували свій шматок металу з написом «Кращий». "Я не знаю, можливо, є ще одна половина десь, що говорить "Друг", - сказав Габі.
144562.
Піна також приніс Gabi камеру об'єктива, що її мама Lisa колись втратив.
Я чув багато про корів, які є розумними істотами, але я не думаю, що вони були розумними. Як ви ще думаєте, що тварини керуються тільки інстинктами? Скажіть цю неймовірну історію для ваших друзів.