Найпоширший лист батька маленької дочки про її майбутній чоловік

Психолог Келлі Флаган пише своїх дочок листи про все в світі - свого роду повідомлення в пляшці з мудрими порадами для майбутнього. Ось одна з найпопулярніших електронних листів, які зібрали тисячі читачів на своєму блозі. Ці чудові слова повинні чути кожну дівчину.

"Діти,

Я шукаю щось на Google. У відповідь ДТП дав список найбільш популярних запитів у світі. «Як тримати чоловіка». й

Що запитує мене. Я захопив кілька нескінченних статей про те, як завжди бути сексуальними, коли отримати його пиво, і коли сендвіч, і як зробити чоловіка розумним і прохолодним.

І я сердився.

Дитина, що не вірно - ви ніколи не були, не і не будете мати такого завдання - тримати чоловіка.

Дитина, ваша робота, щоб пам'ятати, що ви заслуговуєте на любов хорошого чоловіка. Зберігайте цю впевненість в душі, де вона не може бути знищена відхиленнями, втратами і самопізністю, які ми всі зустрінемо на шляху життя. (Якщо ви пам'ятаєте, що не тільки ви, але всі заслуговують повагу і любов, битва вашого життя виграє.) Але це тема для іншого листа.

Якщо ви вважаєте, що ви цінуєте в собі, ви привернете хлопчика, який зможе оцінити вас, і хто хоче провести своє життя, спадаючи більше і більше в любові до вас.

Я хочу розповісти вам про хлопчика, який не потрібно триматися, тому що він хоче бути там.

Я не доглядаю, якщо він тримає свої ліктя на столі, поки він не збирав очей, коли ти сміється і змивається.

Я не люблю, якщо він може грати трохи гольфу, головне, що він може грати з дітьми, які ви даєте йому, і помітити, з захопленням або подразненням, як вони виглядають як ви.

Я не подбаю, як сміливий він, доки він має силу подарувати вам силу вашого серця.

Останнім є те, що він голосує, якщо він відзначає вас у вашому будинку і має глибоку повагу в серці.

Я не подбаю про колір шкіри – якщо він покриває полотно вашого життя разом з квітами терпіння, і можливість жертвувати один одному, і вразливість і ніжність.

Я не подбаю про те, що релігія він був піднятий, або, можливо, він буде рости в ненадійній сім'ї - головне, що він дізнається, що є святі речі в житті, і знає, що кожна хвилина життя в цілому і кожна хвилина життя з вами глибоко святий.

І нарешті, немовля, якщо ви познайомитеся з чоловіком, як це на вашому шляху і він не має нічого спільного з мене, ми як і раніше маємо найбільш важливі спільні цінності в світі: Ви.

Тому що в кінці дня, єдине, що вам потрібно зробити, щоб «завтрачати»

Людина, яка завжди любить тебе,

Дад.

«Я написав цей лист до моєї дочки, але я хочу заперечувати його до кожної дорослої жінки я зустрівся по дорозі», - сказав Келлі Фланган. Жінка, яка ніколи не чула таких слів від батька. Я також писав його для покоління сучасних хлопчиків, чоловіків, які повинні почути про дійсно важливі речі. Чи відповідає моїй маленькій дівчині любов'ю до життя, залежить від того, чи можна принаймні один з вас пам'ятати ці важливі речі. Я променю для вас.