Ніколи не попросити чоловіків Питання та відповіді

Кожен запитує припливові питання. Але тільки жінки просять питання, чекаючи відповіді на інші питання. Не всі вони запитують. Це нормально. Головне не запитати таких питань для чоловіків. Ну, не ті десять. Тому що вони безглузді і безглузді.

Я жир?

Якщо природа була мудрою, а не гасіння, це б зробити зв’язки в чоловічому мозку прямо, як рейки. Це те, що люди думають. пряма. В результаті людина може відповісти на одне питання: «Ні, не жирні». Це, якщо нормально чоловіка. Хтось може сказати щось схоже, "Нехай, можливо, лише кілька додаткових кілограмів, це не зіпсує вас." Або навіть, "Дуже потрібно схуднути." Природа приголомшена і дала їм недорозвинений інстинкт самозбереження. Ви хочете побачити, скільки природа зробила задоволення від вашого хлопця? Ви просто хотіли знати, якщо він думав, що ви були красивими. Ну, попросіть мене.

Що ви знайдете в ній? Некоректно зібрано жіночий мозок, необхідно відразу ж зробити модель бездії Якщо ви поставили невинну думку в неї, "Ду, це Джоансон має жирні дупи!", вона буде втрачена і криється гучно. А потім перетворюється на питання, «Чому жир і шанувальники мільйона? Не запитайте, що це питання для чоловіка! Він відповідь. Що таке дупа смачна, наприклад. І губи! Всі Невинна ідея захочилась до розміру Годзилі, і вже продемонструвала перегородки в лабіринті. Цей монстр тепер називається “Як вона краще, ніж мене?” і хоче вбити.

Як вам подобається цей лак? Безконтактний бій – не фантастика. Ось лак, наприклад, прозорий збив. Ви можете почати відлік до десяти, поки людина змочить і намагається навігуватися. «Як вам подобається цей новий карбюратор, дарлінг? Це його. Колапс. Ехммм ... Пориньте, ніж питання «Як вам подобається цей лак?», може бути тільки питання «Виробляти вино або ще ожина, ви думаєте? й

Що ви думаєте зараз? Багатопосадка - це виключно жіноча риса. Наприклад, ви фарбуєте нігті. Але насправді, на фоні ви дізнаєтеся, куди відпочити влітку. І вчора ви відкликали свою матір-в-праву, тому тепер у вас є захоплюючий внутрішній скандал з цим зміям. Але навіть так, малювати нігті дуже нудно, тому в той же час ви переглядаєте серію. Ви також можете подумати про його історію. І якщо людина думливо забирає своє око, він нічого не думає. Ну, крім того, де він отримав, що він забрав у своєму велю. Я, він дійсно шукав свого пальця, вийнятого з його навіка і мислення про це.

Ви любите мене?

Ви дійсно хочете почути його через зуби, що спливають “Так!”? Ми знаємо, що для того, щоб дати йому підказку, що ви рідко сказали мені, що ви любите мене, мед, зробити це частіше! Він не отримав підказки. І ми наголошуємо, що ви стоячи на рублі свого будинку в урагані-правові міста. А ти кажеш: «Дів погода йдеш погано? Ноп. Не подобається. Ви в музеї, вказуючи пальцем на копію Мумії Тутанхамуна. І ви сказали: "Чому не загинув, правда?" Ну, як я можу сказати вам...

Чому ви любите мене? Пройдіть, попросіть його знову. А потім запитати його, чому він такий грубий, нечутливий свиней. Насправді він дуже вразливий хлопчик. Внутрішня дитина тепер гістерична. З того, як Елеонора Костянтинівна зморшувала обличчя, вішуючи його знову. І знову, знову, він розбиває слину на обличчі і живить: «Васильєв, що можна розповісти нам про образ Наталії Ростова? Ху? Ніщо? Що ти зраджуєш, Васильєв? Руки з кишені! З вами, Васильєв, дитяча колонія лікує для вас!

Ви не помітили нічого?

На даний момент він не помітив нічого, і ви знаєте його. Але ви робите. Чому? Якщо ви хочете компліментувати, попросіть, “Як вам подобається моя нова стрижка?” Якщо ви хочете скандал, зробіть скандал. По-перше, чому б у вас є такий стипензійний екзистент для одягу, huh? Чи не у вас є надувний човен на mezzanine? Чи існують шкарпетки під стіл? Диван не був наповнений пивом, кішка не puke з креветками голови після п'ятого Zenit матчу зі спартаком? У вас є багато чудових причин, щоб залишити пластини, і ви використовуєте найпрестижнішу «Ви так неуважні!»

Ви найрозумніші? А логічний стік, "Чому ти так гострий?" Ви не думаєте, що це логіка? Не зникнув дуплекс, він просто змінився. Якщо чоловіки борються, вони ніколи не вражають один одного в паху. Тільки жінки можуть це зробити. І копники. Ти жінка, але не людина, яка атакувала вас в темній алеї. Ти одна атака. Я шкода. Чому ти хворий? Я маю на увазі.

Чи є футбол дорожче, ніж мені? Зареєструватися Червона картка до цього гравця. Ще раз - і видалення з поля. Ви хочете це? Футбол або хокей недорогий, це просто прямо зараз і ви завжди є. Дуже важливо перейти до матчу. Або дивитися в прямому ефірі, не запис. Уявіть, що ви і дівчата збираються в магазинах у вихідні, і ваша солодка зробила скандал і вимагає, щоб ви залишалися вдома. Пропонується замовити спідницю в інтернет-магазині, і покупка подруг, щоб побачити instagram. Ну, що вам подобається? Ви дізнаєтесь про результат. Тексти пісень, а це означає: Тихий, тихий, це не його, це нас. А де ви відправили нам прямо зараз, ми разом. З вами. Якщо ви попросите його про хокею знову.

Чи можу я приїхати до лаврової партії? Я. Приходьте тут, що проблема. Не приїжджайте на весілля, але для холоструму, будь ласка.