Не пропустіть роботу. А батько дочки ще складний, а три одночасно неймовірно складно. З точки зору складності з цією роботою можна порівняти тільки роботу 007, але якщо суперагент спирається на прохолодну дівчину, колісну борону і пучок гаджетів, то да може тільки руки самому з терпінням! У вас є набір супергаджетів у вигляді цих практичних порад!
р.
1,1 км Що це те, що ваша старша донька говорить вам. Що таке те, що середня говорить. Все молодше говорить питання. Навіть якщо це незворотна галька, це важливо. Зробіть свій час і послухайте.
2,2 км Всі дівчата красиві. І намагатися не повторювати його сто тисяч кілометрів на добу.
3. У Ви не її мама, ви її тато. Не замініть дружину, будьте батьком.
4. У Забудьте про підняття голосу. Не пропустіть програму майбутнього. Ви віддаєте перевагу. Паранти є людськими.
5. Умань Немає багато або декількох іграшок. Просимо купити новий - отримайте дві старі для молодшої групи.
6. Жнівень Кожна дівчина – принцеса. Площі? Не пропустіть! Шукаємо гороху. І піднятися як принцеса. Жорсткі роботи.
7. Про нас Якщо дзвінки похилого віку, це не означає, що вона просить гроші. Можливо, вона просто втомилася бути старшим.
8. У Гуги важливі. вона невелика. У мене є багато великих і страшних речей, які навіть мій мама не може захистити від. Неважливо, якщо ваша дочка 22. Ніжність і любов дочки є неприпустимим значенням галактичної ваги.
9. Навігація Чи ваша дочка в гаражі з вами? Бажаєте допомогти очистити сніг? Подаруйте свою пару болтів і горіхів, невелику шпатулку - ви не будете мати більш відповідального і ретельного помічника. Навіть за десять років.
10. Створення традиції. Закриті гаражні двері / чиста картопля / гребінь після лазні - тільки з тато. Завжди. Або практично завжди. Це важлива спільна справа.
11. Дочка завжди повинна знати, що батько її захистить. Навіть якщо він переходить з хлопчиком в дитячий садок або дзвінками з іншого міста і попросить забрати її з етнічного мікрорайону. Розбирання, потім. Головне - захист.
12. Набридло мез в кімнаті? Ми дивимося на точки вище, пам'ятайте про принцеси, зробіть її корицею і запустіть спільний бізнес з мінімальною участю.
13.00 р. Не вдарив стоматолога або медсестра в лабораторії. Вони хочуть здоров’я дитини. Намагайтеся пояснити її принцесам. У житті жінки багато важливих лікарів. Набагато більше, ніж життя чоловіка.
14. Кожна дочка має право на особистий доступ до світу тільки з батьком. Принаймні до цирку! Хто піклується про те, що ви не помітите цирк?
15.00 р. Мама ніколи не неправильно, як ви неправильно. Разом, і це важливо!
16.00 р. Ви хочете сидіти на дивані і дивитися хокей? Отримати всю сім'ю в хокею (чоловічий фанат завжди великий!). І не доведеться купувати друге плазму.
17.00 р. Всі дівчата мають право ставити. Немає причин. Сльози і макіяж на передній сорочку. Якщо ваша дочка не завадить торкнутися, це причина мислення. Зробіть кімнату для тангу. Це те, що ви зателефонуєте до місця змивання. Немає бажання збивати в місці, щоб збивати - це факт.
18 років Написати свій серійний сюжет. З вашими героями. Він пам'ятає життя.
19.00 р. Ваша дочка не виготовлена з тонкого кристала. Вона також має право стрибати на трамвайці, зануритися в лід отвір і розбити коліна.
20. Створення власних правил. Наприклад, ми перехрестимо вулицю тільки в холдингу Дад: «Не ти, Дад, покататися, і кожен бачить, що красива дочка, яку ви маєте». Або, наприклад: «Кookies і кекси не смакують дуже добре, якщо молодші члени сім'ї ходять в духовку». Або, «Кокерель в розмальовці повинна бути різнобарвною», адже ми вирішили.
21. Найцінніше Якщо ваші принцеси не знають, як пофарбувати ще, але намагатися дуже важко, похвалити її своїми зусиллями. Повага (але не гіпокризія!) показати її вектор руху для зростання. Hypocrisy також lie, тільки вид через рожеві окуляри.
22. "Я хочу носити це, бузок, з конем." Нехай це. Погода про те, що погода
23. Хлопці, не намагаються розібратися, як 4-річної леді є саморізноманіттям в комплексному наряді п'ятнадцяти бобів і шести топових капеланів. Я намагався допомогти один раз. Я знаю, що ви не можете боротися з дівчиною Але з простим одягом, але з застібками-блоками потрібно допомогти. Прискорює процес. Принци радять подбати!
24. Не розкриває секрети, які поділилися з вами. Навіть якщо князі розповіли весь суд і світ про них.
25. Хто говорить квіти повинні бути передані вашому дружині?