Ці викладання перлини візьміть вас, щоб вижити!

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Я не здивився, якщо у вас була улюблена вчителька в інституті, до якого ви поспішали пари. І, до речі, не тому, що його суб'єкт є найбільш цікавим або корисним, ні. Саме цей учитель-геній дали такі перли та качки, які учні вирили шлунки з сміхом. Не страшно йти до цих вчителів навіть для екзаменів, тому що вони виділили теплову ситуацію там з дивовижним почуттям гумору.

Сьогодні ми відкриті Для вас, скарбний грудей є найсвіжіші вчення жартів, які ви можете розбиратися з лапками. Як зробити це? Потенціал, будучи викладачем не просто професій, але професія. Є легенди про такі «рамки», а їхні котирування стають чимось дивним для студентів фольклору, що пропускаються з слова рота з року до року. Посміхатися на обличчі, які не потрапляють в кишеню для слова.

Філософія.
до Чи знаєте ви, як молитися?
- Ноп.
- Всі права, кожен навчається до іспиту.

- Хто є головним військовим прокурором Росії? Хто говорить так, отримайте автоматичний іспит. I swear.
Стійкість до аудиторії.
- Я не знаю себе. Ви можете надати мені будь-яку прізвище.

Після першої пари:
- Вітаю на цей ранок на рівні фольги.

У мене є деякі обмеження.

Я не знаю цю формулу до, але я рекомендую!

- Пф, що фольга писав це неспроможність?
до Насправді це підручник.
до Який рік?
- 2011.
- Я змінив мій розум.

Тільки економісти, математики та історики не п’ють у складних ситуаціях.

Всі роботодавці знають, що хороші студенти навчають і працюють, але погані солдати ...

Ті, хто бажає взяти рано, можуть зареєструватися на відділенні та об’єднати їх ім’я в чорному каркасі.

Закони Кеплера говорять. Перший, принаймні, говорить...

У пара оповіданнях:
до Я покажу вам.

Подумайте швидко! Чи є у вас один сувенір?

Серед усіх цих формул я ще не писав. Я не пам'ятаю, що це робити або ні.

Я не можу писати рівняння держави.

Ви, ймовірно, думаєте, зараз.

Ви можете перевірити свою відповідь з математикою. Якщо це неправильно, ви не помилитесь!

Я втомився писати це рівняння. Написати його самостійно. У той же час я перейде на наступну тему.

Учитель вирішив поділитися своїми вподобаннями:
- Я не люблю студентів старших класів. Ми не побачимо один одного. Але з подвійними на п'ятому прийомі ви вже можете розповісти про сенс життя.

На рахунку:
до Ви повинні відповісти на питання, не напишіть мені про те, що я читаю в лекції!

Сьогодні ви будете мити планетарію.

Учитель розповідає про лекції:
до Завдання будуть цікаві. Один з них тепер вирішує весь відділ. Якщо вона вирішує, ми доведемо її в іспит.

Хтось інший комп'ютер, як хтось інший жінка: ви не знаєте, де його натиснути, щоб зробити його роботу.

Я розумію, що коли ви пишете тест, ви використовували Інтернет. Ви знаєте, що? Ви повинні перевернутися до Ісуса...

Семінар з лінійного альгебра:
- Де Олег?
- Він хворий.
- Хто зараз щасливий?

Не перетягуйте кота на всі деталі!

До тесту:
- Я можу дати вам всі кредити на машині, ви хочете? Тільки якщо ви обіцяєте, що жоден з вас не буде працювати в професії.

До речі, дякуємо вам у уважних школярів, які не тільки записують лекції, але й управляти «кашками» всі перли своїх вчителів. Завдяки цьому блискучі вирази аптів деяких вчителів стають афоризмами, які процитовані більш ніж одним поколінням молодих людей.