505
Риболовецька думала, що він зловив лососем, але він фактично витягував щось більш страшне і небезпечне.
Fisherman Ben Stack був тихо риболовля в водах Мис-Йоркського півострова, Північна Австралія, коли він раптом відчував, що щось не було свого гака. Ця «зловила» витягувала так важко, що Бен думав, що риба застрягла під колодою або десь ще. Коли він натягував ближче, він помітив, як сріблясті ваги лосося під водою, але було легше витягти з неї. Натягнувши попередньою ще ближче, він побачив величезну кришталеву кружку, чіпляючи зуби до хвоста лосося. Це був дуже поганий день, але він був ще гіршим для лосося.
Fisherman Ben Stack, які знімали ці дивовижні постріли
Під час витягування лосося з води Бен не міг зрозуміти, чому так важко розтягнути. Рибалка згинається над боком човна, щоб ближче дивитися на що відбувається в воді
До свого жаху він виявив, що величезна кришталева крукавка підгорнула до хвоста риби. Як тільки рибальство зрозумів, що він був облицюванням, він відразу ж прокинувся вудилища і стрибнув на інший кінець човна
"Я не міг вірити, що я пішов, і я не думаю, що хтось вірю. На щастя, я зумів взяти ці постріли, Бен сказав.
Fisherman Ben Stack, які знімали ці дивовижні постріли
Під час витягування лосося з води Бен не міг зрозуміти, чому так важко розтягнути. Рибалка згинається над боком човна, щоб ближче дивитися на що відбувається в воді
До свого жаху він виявив, що величезна кришталева крукавка підгорнула до хвоста риби. Як тільки рибальство зрозумів, що він був облицюванням, він відразу ж прокинувся вудилища і стрибнув на інший кінець човна
"Я не міг вірити, що я пішов, і я не думаю, що хтось вірю. На щастя, я зумів взяти ці постріли, Бен сказав.