302
Один з їхніх близнюків був народився мертвий. Але мама просто мусила захопити його.
Історія родини Оггі доводить, що дива трапиться! Багато років намагаються мати дітей, і, нарешті, коли щастя було так близько, неприємності збиваються на двері. Побачити, що вона стане матір'ю близнюків. На жаль, її малюки попросили ввести в світ передчасно, і вона повинна дати народження на півроку і на півроку. Лікарі сказали їм і чоловікові, що дівчина добре почувалася, але хлопчик, алас, не може витримати передчасне народження. Ані Кейт, ні Девід, чоловік, дав. Вони охопили холодне тіло сина і щедро поділилися з ним тепло, розповідаючи про все, що чекає його в майбутньому. І сталося диво!
Дотепер навіть найдосвідченіші лікарі не можуть пояснити, як хвора дитина раптом захопила дихання і повернулася до життя. Експерти тільки поширюють руки - диво не зрозуміло! І сім'я Оггі, в якій після кількох років ще одна красива дитина народилася, життя і життя.
На мій погляд, цей випадок повністю і безумовно доводить, що дива буває!
Дотепер навіть найдосвідченіші лікарі не можуть пояснити, як хвора дитина раптом захопила дихання і повернулася до життя. Експерти тільки поширюють руки - диво не зрозуміло! І сім'я Оггі, в якій після кількох років ще одна красива дитина народилася, життя і життя.
На мій погляд, цей випадок повністю і безумовно доводить, що дива буває!