15 Прості та винахідливі спортсмени 1 квітня!

Всі інструменти під рукою. Для правильної гри родичів, друзів або колег по 1 квітня варто заздалегідь підготуватися до цього. У нашій колекції ми зібрали найкращі черги Фолса, які дозволять вам виграти цей день.

Починати можна вранці.

Вишиті шкарпетки

Прийміть ранок і досягнете шкарпеток, ваш потерпілий буде дискурований. Візьміть кілька пар шкарпеток і стібка один посередині. З цього моменту почалася гра.

Кріплення пластикових стаканів

Ваша сім'я буде важко працювати з приміщенням в першу чергу.

Кольорова вода

Вам або потрібно пофарбувати дезектор з рідким барвником, або пройти складний, але ефективний спосіб: відкрутити дезектор та покласти там харчовий барвник. Ефект буде довше. Для відлякування ефекту можна вибрати червоний колірний барвник.

Шампунь зламаний!

"Чому не мій шампунь заливається?" Ось глянцевий штепсель, тому.

І мило зламало!

Класичний але необхідний прийом 1 квітня Покрийте мило прозорим лаком для нігтя, щоб вона не була піни.

Холодильник дає вам очі

Починати з, полюйте пильність членів домогосподарств, змусивши їх милими продуктами для очей очей очей, які можна надати Google заздалегідь. А після цього подаємо квітень Фолс сніданок.

Скляний сік

Не можна пити такий сік. Я розповім, що він виготовлений з желе.

Яйця Квадратні

Що, звичайно, має власний секрет. Замість білка, йогурту і замість жовтка, половина консервованого абрикосу.

"Декорейт" холодильник

Друкована особа, баночка води - і виворіт не для слабкості серця готовий.

Ви хочете морозиво?

Класичний жанр, без якого ви не можете зробити на Квітень 1,1 км Цукерки чоловічі заморожені в воді.

Масло дезодорант

Подбайте заздалегідь, щоб замінити дезодорант ввечері маслом або товстим замороженим кремом.

Чи померли батареї?

Заблокувати датчик дистанційного керування на пульті дистанційного керування. Ті, хто хоче дивитися телевізор, будуть зіткнутися з величезною проблемою.

Миша не працює

Дозволити датчик мишки за допомогою шматочок бумак і скотча.

Релакс на роботу

Після всього, з серветками і туалетним папером завжди спокійний.

любителі кішки

Справжні шанувальники котів оцінять цей жарт.

Дядько! 1 квітня досягла успіху!