Запитайте, що ці люди, як перетворити коляску в креативний простір

Бен Бейкер був втомлений з сірих, невидимих стін рекламного агентства, де він працює, тому він вирішив перетворити їх на щось надзвичайне. Його ідея полягала в тому, щоб покрити нудні стіни офісу з рядом супергеропортних портретів, викладених наклейках, які в кінцевому підсумку потрібно 8,024 штук.

Бен написав на Reddit, що він взяв його кілька тижнів, щоб планувати і розроблятимур. Він мав повну підтримку його боса, який дав йому $ 300 за матеріали і підтримав його від початку до кінця.

«Я колись так втомився від нудних стін нашого офісу, що я вирішив зробити щось про них»

«Не я вирішив, що я хотів перетворити стіни нашого офісу в супергерографічний мурал, і мені не потрібні щітки і фарби, мені потрібні кольорові наклейки.»

«Супер геройи були великими ідеями і я почав навчання, вивчення графіки пікселя і проектування декількох персонажів».

«Ми творче агентство, і навіть стіни нашого офісу повинні бути творчими».

«Найкрасиві люди, які працюють з мене в офісі, волонтери, останні вихідні, щоб допомогти створитимур.»

Бен написав, що для того, щоб закінчитимур, він і його команда працювала від 10 до 5 p.m.

«Допомога привітала людей всіх форм і розмірів»

І ось що сталося в кінці

р.