Цей хлопець Turned Його Унікальні Пам'ятки На A Реальна Карта

Пам'ятки народження різні, це може бути невеликий темний візерунок на голові, і величезні червоні плями на тілі. Багато людей приховують їх під одягом. Яков, 25, завжди вважається його пологами, щоб бути прохолодними, а замість того, щоб приховати їх, він перетворив їх на величезну карту з звичайною фарбою. Весь світ в руках... буквально.

25-річний Нью-Йорк Учні міста використовували ручку, щоб перетворити свій величезний зародок, що охоплює більшість його правої руки в карту явного світу .

Якоб розмістив фотографії своїх «контурних карт» на Червондіті під прізвичкою Мненьон, звідки вони миттєво тушуть через Інтернет

Яков почав спостерігати зростання родової пам'ятки з дитинства, але ідея створення карти прийшла до нього тільки в школі. Якоб займає близько 1-1,5 годин до кола карти

Яков не сором'язливий, але досить гордий його датами. Але він взяв його , щоб закохатися з ними і прийняти себе як він.

Власний світ наповнений червоними та білими землями, водними органами та невеликими ізолотами

«Я завжди думав, що мої пологи були крутими», - сказав він .

Незважаючи на те, що Якова може об'єднати свою картку один раз і для всіх з тату, він не впевнений, що він хоче. «Я люблю свою мапу, але я не відчуваю необхідність її малювати до інших», - пояснив .

До тих, хто також зародив, Якоб завжди каже: «Ваша полога не визначає вас більше, ніж ви можете»

Яков був відомий у всьому світі, а також професійний танцюрист Cassandra Nod, з величезним колам на обличчі

Яков Яков, як справжня світова карта

р.

Яков знову зарекомендував, що ваше тіло не повинно бути сором'язливим, але досить любити і бути гордим.