665
Ці хлопці приймають руку і серце пропозицію на новий рівень!
Не важливо, якщо ви шукаєте ідеї, щоб зробити ідеальний шлюб, або якщо ви мрієте про це особливий день, коли ваш коханець говорить: «Маррі мене!» Цей Instagram збирає історії деяких найкрасивіших пропозицій для рук та серця, які коли-небудь зробили. Цей сенсорний Instagram має понад 176,000 послідовників і ми впевнені, що це просто початок!
Ми були всередині найбільшої печери в світі, я отримав на одному коліні і попросила подруга, з якою ми зібралися протягом 6 років, щоб стати дружиною
Моя коханка не побачила, що збиралася за спину, поки вона побачила фотографії на екрані після поїздки
Я почав ходити досить крутий кліф, але Андрій почав говорити про те, що похід нагадав йому наших відносин, отримав на одне коліно і запропонував мені .
Kinnder Surprise пропонує
Моя дружба запропонувала мені у мовці Троля. У той час я відвертаю, щоб взяти камеру, він відтягував свою руку, і коли я перевернув навколо він стояв на одному коліні .
Неймовірна пропозиція в піску
Пропозиція з собакою
Він відкрив ворота, що ведуть до катоку, і я бачив червоний килим на льоді, на якому кладуть коробку з кільцем .
Це все добре.
Всі зусилля дельфіна були в варені, бо вона займалася іншим хлопцем
Ми були оточені горами, де не одна людина поруч. Він був схожий на казкову диволанд
Після того, як ми закінчили наш 5 км-рок, він отримав на одному коліні і попросив мене, щоб розпочати власний гонка .
Пропозиція на мальовничому озері
419483
Він підвів мене через пелюстки троянди, і коли ми досягали води, він грав скрипку і запропонував мені .
Цей романтичний кед сотні кулі подібно вгору і proposed to Me
Моя дружба грає в гурті і коли я був за лаштунками на концерті, він попросив мене на сцені і запропонував мені перед своїх 7000 шанувальників
Кільце і пропозиція до маррі, в кулі від мультфільму Pokemon
Виставка вуличного мистецтва
Вирок, виданий з літака
Ми були всередині найбільшої печери в світі, я отримав на одному коліні і попросила подруга, з якою ми зібралися протягом 6 років, щоб стати дружиною
Моя коханка не побачила, що збиралася за спину, поки вона побачила фотографії на екрані після поїздки
Я почав ходити досить крутий кліф, але Андрій почав говорити про те, що похід нагадав йому наших відносин, отримав на одне коліно і запропонував мені .
Kinnder Surprise пропонує
Моя дружба запропонувала мені у мовці Троля. У той час я відвертаю, щоб взяти камеру, він відтягував свою руку, і коли я перевернув навколо він стояв на одному коліні .
Неймовірна пропозиція в піску
Пропозиція з собакою
Він відкрив ворота, що ведуть до катоку, і я бачив червоний килим на льоді, на якому кладуть коробку з кільцем .
Це все добре.
Всі зусилля дельфіна були в варені, бо вона займалася іншим хлопцем
Ми були оточені горами, де не одна людина поруч. Він був схожий на казкову диволанд
Після того, як ми закінчили наш 5 км-рок, він отримав на одному коліні і попросив мене, щоб розпочати власний гонка .
Пропозиція на мальовничому озері
419483
Він підвів мене через пелюстки троянди, і коли ми досягали води, він грав скрипку і запропонував мені .
Цей романтичний кед сотні кулі подібно вгору і proposed to Me
Моя дружба грає в гурті і коли я був за лаштунками на концерті, він попросив мене на сцені і запропонував мені перед своїх 7000 шанувальників
Кільце і пропозиція до маррі, в кулі від мультфільму Pokemon
Виставка вуличного мистецтва
Вирок, виданий з літака
27 Фотографія Показати, чому жінки живуть довші Чоловіки
Спочатку всі сміхалися в цьому чоловіка в рожевій спідниці. Але знаючи його історію змінив все.