733
Висока мода не може протистояти краси звичайних жінок!
Колишній редактор модного журналу Nathalie Croquet, вирішив взяти на іншу роль в галузі, щоб вона стояла перед камерою, щоб зробити деякі пари з трусикатних оголошень.
Разом з фотографом Данила Швейцара, художником макіяжу та перукарем, Crockett почав свій проект, назвав Пародія, останнє літо у Франції .
Наталі має 30-річний досвід моди і співпрацював з понад 200 фотографів .
«Я не можу бачити себе», - сказав Срокетт, дивлячись на фотографії. «Це так само, як ви не визнаєте голосу, якщо ви почуєте його ззовні».
По-перше, вона приваблює рекламу від французьких дизайнерів, таких як Sonia Rykiel, Givenchy і Paule Ka. .
Natalie hits ціль з її фотографіями
Croquet не намагається доставити один перезаряджуючий повідомлення через її роботи, але вона сказала, що вона бажала кожного глядача, щоб мати свою самостійну думку
“Жінки, споживання, ретушування, косметика, старіння, краса – це питання, які повинні прийти до думки, коли хтось дивиться на мої фотографії. й
Тепер Наталі знімають другу частину фото проекту
«Я відчуваю, що люди потребують більш духовного і веселого підходу до життя»
«Я щасливий, щоб дати їм, навіть якщо я просто зроблю себе»
Разом з фотографом Данила Швейцара, художником макіяжу та перукарем, Crockett почав свій проект, назвав Пародія, останнє літо у Франції .
Наталі має 30-річний досвід моди і співпрацював з понад 200 фотографів .
«Я не можу бачити себе», - сказав Срокетт, дивлячись на фотографії. «Це так само, як ви не визнаєте голосу, якщо ви почуєте його ззовні».
По-перше, вона приваблює рекламу від французьких дизайнерів, таких як Sonia Rykiel, Givenchy і Paule Ka. .
Natalie hits ціль з її фотографіями
Croquet не намагається доставити один перезаряджуючий повідомлення через її роботи, але вона сказала, що вона бажала кожного глядача, щоб мати свою самостійну думку
“Жінки, споживання, ретушування, косметика, старіння, краса – це питання, які повинні прийти до думки, коли хтось дивиться на мої фотографії. й
Тепер Наталі знімають другу частину фото проекту
«Я відчуваю, що люди потребують більш духовного і веселого підходу до життя»
«Я щасливий, щоб дати їм, навіть якщо я просто зроблю себе»
Під час сімейної вечері діти не дадуть телефонам. Відповідність батька незрівнянна!
15 Шляхи, щоб уникнути одягу на червоний килим