739
Висока мода не може протистояти краси звичайних жінок!
Колишній редактор модного журналу Nathalie Croquet, вирішив взяти на іншу роль в галузі, щоб вона стояла перед камерою, щоб зробити деякі пари з трусикатних оголошень.
Разом з фотографом Данила Швейцара, художником макіяжу та перукарем, Crockett почав свій проект, назвав Пародія, останнє літо у Франції
.
Наталі має 30-річний досвід моди і співпрацював з понад 200 фотографів
.
«Я не можу бачити себе», - сказав Срокетт, дивлячись на фотографії. «Це так само, як ви не визнаєте голосу, якщо ви почуєте його ззовні».
По-перше, вона приваблює рекламу від французьких дизайнерів, таких як Sonia Rykiel, Givenchy і Paule Ka.
.
Natalie hits ціль
з її фотографіями
Croquet не намагається доставити один перезаряджуючий повідомлення через її роботи, але вона сказала, що вона бажала кожного глядача, щоб мати свою самостійну думку
“Жінки, споживання, ретушування, косметика, старіння, краса – це питання, які повинні прийти до думки, коли хтось дивиться на мої фотографії. й
Тепер Наталі знімають другу частину фото проекту
«Я відчуваю, що люди потребують більш духовного і веселого підходу до життя»
«Я щасливий, щоб дати їм, навіть якщо я просто зроблю себе»
Разом з фотографом Данила Швейцара, художником макіяжу та перукарем, Crockett почав свій проект, назвав Пародія, останнє літо у Франції

Наталі має 30-річний досвід моди і співпрацював з понад 200 фотографів

«Я не можу бачити себе», - сказав Срокетт, дивлячись на фотографії. «Це так само, як ви не визнаєте голосу, якщо ви почуєте його ззовні».

По-перше, вона приваблює рекламу від французьких дизайнерів, таких як Sonia Rykiel, Givenchy і Paule Ka.

Natalie hits ціль

Croquet не намагається доставити один перезаряджуючий повідомлення через її роботи, але вона сказала, що вона бажала кожного глядача, щоб мати свою самостійну думку

“Жінки, споживання, ретушування, косметика, старіння, краса – це питання, які повинні прийти до думки, коли хтось дивиться на мої фотографії. й

Тепер Наталі знімають другу частину фото проекту
«Я відчуваю, що люди потребують більш духовного і веселого підходу до життя»

«Я щасливий, щоб дати їм, навіть якщо я просто зроблю себе»

Під час сімейної вечері діти не дадуть телефонам. Відповідність батька незрівнянна!
15 Шляхи, щоб уникнути одягу на червоний килим