Ці батьки знають, як пропустити їх дітей

Батькам важко працювати, але спілкування з дітьми не повинно бути складно. Якщо у вас є проблема з цими ресурсними батьками, які знають, як побороти дітей. Його гумор може здатися дивним для деяких, але вони знають, як смішний він повинен прокрутити своїх дітей таким чином, щоб захопити себе, зробити дітей сміятися, і стати відомим у всьому світі.

Коли я пішов до коледжу, мій dad сказав мені, що наша собака буде отримати мій номер. Скоро після того, як я пішов, він відправив мене це. 681894

Мій друг пішов до Діснейленд і взяв цю картину. Трохи пізніше батьки зробили гідну відповідь .

Я люблю своїх батьків, які навіть після 40 років шлюбу, вони все ще знають, як розмаїти своїх дітей

«Музей ас»

Як дитина, батьки розповіли мене і мій брат, який ми мали ще одного брата, який перетворився в гриб, бо він не купився. Вони навіть додали фото його до свого сімейного альбому .

3610Р. 4200Р.

Коли вбивця втекти поруч, де живуть батьки, я запитав, якщо вони були океї. Відповідь:

Мої батьки відправили мене само... по пошті

Я отримав від батьків. Чи можу я сміятися чи ставити? Херсон

«Народження Маттева» перекреслюється і написано «Гостростери 2»

Мій друг да дав його, parodying його фото на Facebook

Моя дружба з батьків на рік тому. Його фотографії були замінені на них .

Мама сказав, що немає інших рамок для фото

Мати знаходить вазу сина

Коли я попросив батька за $10 за газ, він сказав: «Особливо, займіть гроші в верхньому лівому ящику мого столу».

Дядько зробив ребра в стилі плівкові щелепи для його 2-місячного нефритю

Вчити дочку

Нагорода на спині читає: «Як мій дівчата, вони все ще думаю, що носіння шортів є «thaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah»!» « » » » » » » » » » » » » » »

Діти не знають своїх ігрових блоків не підключені

Мій батьки думаю, що це дуже смішний

Рівень освіти - експерт

"Наша футболка"

Мої батьки розфарбували будинок, поки я не відійшов. Гасса який номер шахти?

Дорк - Джерк.

Я сказав мені маму, що я шукав регулярні чорні футболки і вона прийшла додому з цим.

Мій друг мама зробила нам день народження торт