530
Ви не вірите, але це не забіг! Це найбільша літера світу!
Щоб отримувати листи від родичів і близьких, які ви не бачили довго, кожен любить. Неприємний і несподіваний сюрприз. Ця дівчина подарувала батькам подарунок, який поєднує в собі. Професія батька Стефані дуже незвичайна - він працює в просторі, на борту ІКС, і є вдома набагато рідше, ніж його дочка сподобається. З радістю приймала пропозицію Hyundai, а за допомогою корейського концерну послав батька найбільшого і найбільш незвичайного повідомлення в світі! 11 автомобілів у строгих заданих координатах приніс багато кілометрів, видимих з космічних написів. Їхній рух був створений таким чином, що отримане повідомлення було написано в рукописі Стефані. Ну, масштаб напису був настільки вражаючим, що він навіть виграв книгу рекордів Guinness!
Хоча це відео є певним видом реклами, дуже мета напису є чистим і чесний. Дівчина зуміла порадувати свого батька і передати, скільки вона любить його і промахує його. Я думаю, що це варто!
Хоча це відео є певним видом реклами, дуже мета напису є чистим і чесний. Дівчина зуміла порадувати свого батька і передати, скільки вона любить його і промахує його. Я думаю, що це варто!
Це те, що госпітальна їжа виглядає як в різних країнах.
25 Space Home Пристрої Вашої дитини Зніміть!