13 Странгест Рослини ви можете виростити у вашому будинку

Поки важко висадити звичайну людину і вирощувати сітчасту траву для кота, деякі з манекною пристрастю виростають Трачиандра або Седюм Моргана, також відомий як до ключ або мавпа хвіст. Очікується, що вони ростуть? Чи знаєте ви про існування таких екзотичних рослин, які можуть легко виростити у вашому будинку або дворі? Далі читайте далі.

1. Трачидра

Ми не сміємось на ім'я, але дивилися на дивовижному вигляді цієї екзотичної рослини, яка виглядає як хрест між Rollton vermicelle, кучерявим волоссям і медом.

2. Горох.

Чи знаєте ви, що це може виростити в кисті каменю вашої кухні? Не тільки це виглядає їжа!

3. У Morgan's Sedum (під ключ або мавп хвіст)

Офіційне найменування називається тільки біологами. Для відпочинку це просто «хвостик», розведення якого полягає в тому, що багато неформальних садівників.

54120.

4. У Рожевий кактус

Так, так, це абсолютно реально!

5. Умань Heliconium - двокольоровий (маршрут, краб, лобстерський кіг або «паростовий квітка»)

Heliconium повністю виправдовує весь спектр своїх незвичайних імен. Гість з вологих тропів Південної Америки дуже швидко, і виростити її, ви повинні спробувати. Успішно виростає тільки в успішних людей.

6. Жнівень Гігмотропний супутник

Унікальні рослини для унікального дизайнерського рішення – висить сади в повітрі. Такий квітка не потребує землі і води, і приймає всю вологу і необхідні елементи з повітря. Ви можете експериментувати з ним стільки, скільки вам подобається. Так, і вбити свій «догляд» практично неможливо. Дорогі!

7. Пуна (Puna Clavarioides)

Це не звичайний кактус, це екзотичні види з Південної Америки. Особливо сміливі садівники, як використовувати хактус вішалка як власника для ювелірних виробів, наприклад.

8. У Боопхане Дістаха

Чудова Південь Африканська з смішною хвилястою текстурою і незвичайною формою в цілому.

р.

9. Навігація Евфорбія Тіркалі

Цей дивний завод часто порівнюється з Bengal світильниками або матчами, оскільки він складається з багатьох зелених стрижнів, які перетворюються на кінець. Вони можуть виростити до 7,5 метрів у висоту, але приміщення зазвичай зупиняються на ріст близько 1 метрів.

10. Ечеверія Гібрид Perle Von Nurnberg

Я не знаю про вас, але ми дійсно любили цей фіолетовий рожевий завод з розумною назвою.

р.

11. Мертиль кактус (Myrtillo Cactus)

Візерунок какті для шанувальників «шпині і невибагливі домашні тварини».

12. Хаворти Куспідат

Це ім'я! Плюс надзвичайний, передісторичний вигляд.

13. доандсія

Чудово невибагливий, живий тільки завдяки повітряній ... і коли квітка також дивна краса!

8850597

747230 р.