Це найгірший досвід батьківства у світі!

Батько прогулявся по всій дитячій кімнаті і помітить, що все чисто. Це як сина, що запакує його речі і залишає. При помітці листа на порожньому столі, що говорить «Дад». З тремблінгом рук людина відкриває конверт і знімає наступну замітку:

«Дівий батько,

Я пишу вам з великим чуйним і сумним. Я мав піти з моєї нової подруги, тому що я знав вас і мама були божевільні зробити велику справу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Але я знав, що ви не затвердження наших відносин через її пірсинг, татуювання, одяг для велосипедів і те, що вона набагато старше, ніж мене. Але це не просто про пристрасть. Тато, вона вагітна.

Подумайте, що ми будемо раді разом. Вона отримала причепа в лісі, і вона вистачить дрова на всю зиму. Ми мріємо мати багато дітей. Сприяє відновленню очей до того, що марихуана насправді не так погано. Ми плануємо виростити для себе і продаємо її іншим членам комуна, тому маємо гроші на кокаїн і ексстазія. У той же час ми будемо радіти, що ліки від СНІДу виявлений, тому що Stacey необхідно вилікувати. Вона заслуговує на це!

Не хвилюватися, Дад, Я 15, Я можу подбати про себе. Одного дня ми поїдемо вас до багатьох онуків.

З любов'ю,

Ваш син Йошуа.

П. С. Дад, я зробив це до. Я в Ясоні. Я просто хотів нагадувати вам, що є найгірші речі, ніж погані класи на шкільній карті. Зателефонуйте мені, коли я можу повернутися! « » » » » » » » » » » » » » »

Важко уявити, як мій батько відреагував на такий жарт. Я впевнений, що мій син отримає ще більше, коли він повернувся! Але ми сподіваємось не занадто багато!