Що таке голоси?

Вилучення акторів є своєрідним майстрам, які дають нам можливість дивитися фільми російською мовою, і водночас відчути характер персонажів. Це величезна відповідальність за голосування на екрані героя, і багато успіху іноземного фільму залежить від перекладу і голосу.

У цій статті. мокра У вас є люди, які хочуть подякувати вам за те, що вони роблять.

Станіслав Концевич як Том Ганкс Що таке голоси?

Станіслав Володимирович має більш ніж три сотні проектів, і кожен з них є блискучим прикладом творчої реалізації реального професіонала. Його голос в російській дубінг кажуть Ніколас Кейдж, Вілл Сміт, Харрісон Форд, Джек Ніколсон і навіть залізо Арні.

Сергій Бурунов – Леонардо DiCaprio Що таке голоси?

Сергій Бургунов – найяскравіший і найперспективніший голос Леонардо DiCaprio. Ось що згадується про голосовер «За зміною»: Я майже пішов з розуму, коли я працюю на сцені з'ясування відносин, знятого з одним планом! Я не маю достатньо повітря, у мене є тех - це робота для розриву аорти, він не залишає себе взагалі." Як DiCaprio, Сергій повністю дає свою роль.

Олександр Гаврилін як Роберт Пайсон Що таке голоси?

Олександр Гаврилін – голосовер CTC Love. Як сам актор припускає, він отримав цю позицію завдяки голосоверу Едварду Кульлену. Ймовірно, тому він був довірений голосом чарівного Аштона Кутчера, Тома Хідельстон і Павло Рудд.

Володимир Зайцев як Jason Statham Що таке голоси?

Для 15 фільмів в рядку охолоджено Jason Statham голосував той же класний Володимир Зайцев. Його голос промовив героями Роберта Дауна, і навіть Йокера. «Ви повинні дивитися на екрані і відразу ж потрапити в роль. Одного разу я пішов на голос Темний лицар, не знаючи, яку картину я збираюся. Я проходжу за допомогою джемів трафіку, отримайте мікрофон, надягайте на навушники ... Очікуйте хвилину, це Хіт Ledger. І скажуть, "Чи йде." Люди не вірять, що це зроблено так швидко, чотири-п’ять годин. й

Олексій Колган - Крек Що таке голоси?

Олексій Колган був визнаний студією DreamWorks як кращий актор, який озвучив «зелений чоловік». Сінгер Сергій Лазарєв, який часто бере участь у голосуванні фільмів, сказав: У мене є почуття, що Крек в оригінальній спиці російська. Здавалося б, багато спільного життя. й

Тетяна Шитова як Скарлетт Йохансон

Гарний, серйозний і залізний, Тетяна Шитова народилася на голос найкрасивіших дівчат з фільмів. На додаток до Scarlett, вона часто голосує Natalie Portman, Emma Stone, Cameron Diaz і Megan Fox.

Володимир Антонік - Ліам Neeson Що таке голоси?

Володимир Антонік, як Станіслав Концевич, належить до титанів російського голосу. Він вже має майже 700 робочих місць! Його голос прозвучав героями Арнольда Шварценгера, Сильвестр-Столона, Мел-Джібсон, Річард Гере, Альона Делон, Харрісон Форд та інших відомих акторів. Тим не менш, його найкраща робота вважається російським голосом Ліам Неесона – як глибока і смілива.

Олексій Миасников - Тіл Шигер Що таке голоси?

Багато дівчат, які закохуються в любові з кільцем голос чарівного Тиеля Швегера, повинні подякувати автора - Олексій Миасников. Він знає, як виграти серця мільйонів. Крім того, Олексій озвучив Paul Walker.

Ольга Зубкова як Cate Blanchett Що таке голоси?

вона російська голос Cate Blanchett, Angelina Jolie, Sigourney Weaver, Michelle Pfeiffer і Charlize Theron. Ольга Зубкова знає, як голосувати жіночі ролі, даючи кожному з них власний родзинка. У інтерв'ю вона сказала: Найважчіше про блювання будь-якої іноземної плівки є те, що вона не прийнятна для того, щоб показати її грайливим. Послухати аудиторію. Вони розуміють, що.

Маринне Шульц - Penelope Cruz Що таке голоси?

Російська акторка Мар'яна Шульц регулярно з'являється на кіноекранах, а в той же час відмінно голосує інші красуні. Її виклична карта - голоси Ката Вінслета і Пенелопа Крус.

Олександр Баргман як Джонні Депп Що таке голоси?

Капітан Джек Якщо він не озвучав актором і режисером Олександром Баргманом. І так, він також повинен сказати «завдяки тебе» за декілька ролей Аштона Кутчера і улюбленого Леонардо в «підлітках пана Ніндзя черепах».

Всеволод Кузнецов - Антоніо Бандери Що таке голоси?

Охолодження Всеволод Кузнецова просто відходить від ваги. Він і Антоніо Бандерас, і Бред Пітт, і Том Круїз, і Кену Ревес, і пучок інших відомих акторів в Російському кіно. На сьогоднішній день він озвучив понад 470 фільми. Справжній майстер, який розуміє характер героїв, як ніхто інший.

Володимир Єремін - Аль Пакино Що таке голоси?

З дитинства наш голос Аль Пачино збитий в підсвідомий, який ідеально підходить для голосу Володимира Єреміна. Володимир озвучив 12 фільмів з Пакіно і 12 з неймовірними Ентоні Хопкінами.