559
Ці батьки покажуть вас і ваших дітей, як відірвати
Наші батьки є все, тому що якщо вони не існують, ми не будемо існувати. Іноді батьки лущуть і суворі, і з віком ця риса тільки посилюється в них. І є батьки, які не піклуються про вік, і вони все ще знають, як насолоджуватися життям, і вміло прокрутити своїх дітей.
«Коли я попросив мій тато, що він буде робити з його підсидією, він надіслав мені це».
"Мій друг Мама Зробила нас тортом"
"Меанвхайл на дверях батьківського будинку"
Якщо ніхто не вдома, будь ласка, залиште повідомлення. Припустимо, що це буде потрібно зробити на дитячій іграшки для малювання двома скручками.
Батьки вирішили повторити фото сина на Facebook
"Портрети просто відправили мені це фото."
“Мій дідусь – Ганстер Стенд в церкві з маленькою сестрою”
«Дад прийшов в мій номер з гігантським icicle і викликав мене до дуелі»
"Фотографічний Сьогодні в клініці"
"Dad робить cookie вперше"
Ні один знав, але він Бетмен
Марилін Мансон да знає, як пропустити сина
Моя мама попросила мене взяти свій ноутбук з веб-камерою. Тепер весь ноутбук заповнюється фотографіями мого собаки, що позбавляють лимоном.
Пара костюм для Хеллоуїн
Моя мама зап'ялася вперше в 10 років.
Спочатку ми спіймали мій дід, закохавшись в стілець, а потім він зробив той же мені.
«Коли я попросив мій тато, що він буде робити з його підсидією, він надіслав мені це».
"Мій друг Мама Зробила нас тортом"
"Меанвхайл на дверях батьківського будинку"
Якщо ніхто не вдома, будь ласка, залиште повідомлення. Припустимо, що це буде потрібно зробити на дитячій іграшки для малювання двома скручками.
Батьки вирішили повторити фото сина на Facebook
"Портрети просто відправили мені це фото."
“Мій дідусь – Ганстер Стенд в церкві з маленькою сестрою”
«Дад прийшов в мій номер з гігантським icicle і викликав мене до дуелі»
"Фотографічний Сьогодні в клініці"
"Dad робить cookie вперше"
Ні один знав, але він Бетмен
Марилін Мансон да знає, як пропустити сина
Моя мама попросила мене взяти свій ноутбук з веб-камерою. Тепер весь ноутбук заповнюється фотографіями мого собаки, що позбавляють лимоном.
Пара костюм для Хеллоуїн
Моя мама зап'ялася вперше в 10 років.
Спочатку ми спіймали мій дід, закохавшись в стілець, а потім він зробив той же мені.