581
20 Cynical Цитати Джорджа Карліна
Джордж Карлін, один з найбільш цинічних комендантів, завжди викликає змішані почуття. Він сказав тільки правду, але подарував йому таким чином, що це не вдалося, але викликає сильні почуття відповіді. Але він все ж правий: за маскою циніки є цілою правдою життя:
- Ми знаємо, як жити.й
- Мені подобається, коли квітка або букет з трави виростає через тріщину в бетоні. Це героїчно.
- На мій погляд, нам необхідно створити гарячу лінію, де вони ніколи не забирають телефон: для тих, хто ніколи не слідувати порадам.
- Життя просто: щастя залежить виключно від удачі і генів. Все доходить до генів і удач. І якщо ви думаєте про це, гени є проблемою удачі.
- Права не є правами, якщо хтось може прийняти їх. Це привілеї.й
- Якщо ви хочете дізнатися, як допомогти дітям, залиште їх самостійно!
- Є багато людей, які стурбовані безпекою атомних електростанцій і не закріплюються в машині.
- Люди, які бачать життя, як тільки розваги, не сприймали сутність.
- планета дрібна. Це люди... . . .
- Я недавно дізнався, що електронна пошта є для. Не хочу поговорити з людьми.
- Кожна третя байдужість планети страждає від деяких форм психічного захворювання. Подумайте про ваших двох кращих друзів. Якщо вони обираються, то вам необхідно.
- Головна, де наш горб зберігся під час того, щоб отримати більше дорогоцінних каменів.
- Що добре? Вони не говорять про інших людей.й
- Якщо всі діти є особливою, чому вони ростуть, щоб бути нормальними дорослими?
- Всередині кожного cynic є неймовірним ідеалістом.
- Скажіть людей, які є невидимимий людина в небі, який створив всесвіт і більшість вірить його. Скажіть їх фарба не сушиться, і вони приклеїть пальцем в ній, щоб переконатися.
- Ми говоримо занадто багато, дуже рідко і нехай занадто часто.й
- Якщо це ваш останній день, і один день буде. А ви будете озброєними.
- Я говорю про себе, бо я єдина людина, яка відповіді мені подобається.
- Перед тим як знайти сенс життя, він вже змінився.
- фішнет4brain
Цей лайфхак допоможе вам позбутися від маркерів від будь-якої поверхні!
16 Кондитерські майстер-класи, які є занадто багато для вівся!