380
Ця Дівчина Showed Кожен Як Небезпечна A Tan Є
27-річна мати 2-річного сина Тоні Віллубі, від Алабама, розмістили оздоблювальні сої, що рак шкіри виглядає як попередження про небезпеки засмаги. На 21, вона була діагностована з базальним карцином і раку шкіри квуамусів, які найчастіше виникають внаслідок дуже довгого перебування на сонці. Тепер, Тоні відвідує лікар-дерматолог кожні 6-12 місяців, і зазвичай має її новоутворення видаляються кожен раз. На своїй сторінці Facebook вона писав: Я, в середньому, sunbathe 4-5 разів на тиждень, але ніколи не пішов до сонячного дня. Але, незважаючи на те, що мій відпочинок на сонці занадто довго і часті.
Якщо хтось потребує невеликої мотивації не лежати за години у сходовому сонці... «
... Приходьте тут! Це те, що рак шкіри виглядає як.
Я ніколи не думав про майбутнє, коли я був у старшій школі - Я просто засмагла, бо це був нормою для мене.
«Земляний сонцезахисний екран і використовувати аеротан замість смаження на сонці. Ви тільки даєте одну шкіру і ви повинні подбати про неї. –
«Дізнайтеся з чужих помилок і не дайте засмаги, які ви бачите, виростите»
«Це мій найбільший страх прямо зараз, оскільки у мене є дворічний син».
Якщо хтось потребує невеликої мотивації не лежати за години у сходовому сонці... «
... Приходьте тут! Це те, що рак шкіри виглядає як.
Я ніколи не думав про майбутнє, коли я був у старшій школі - Я просто засмагла, бо це був нормою для мене.
«Земляний сонцезахисний екран і використовувати аеротан замість смаження на сонці. Ви тільки даєте одну шкіру і ви повинні подбати про неї. –
«Дізнайтеся з чужих помилок і не дайте засмаги, які ви бачите, виростите»
«Це мій найбільший страх прямо зараз, оскільки у мене є дворічний син».
Це найсвіжіші хобі в світі, щоб ви виглядали на вандалізму в іншому вигляді!
12 Поради, які будуть робити вас любов прибирання