Найвідвертіша думка людей, які просто перетворили 30!

Для багатьох людей, віком 30 років є важливою вертикаллю. Для деяких це означає кінець молоді, а інші бачать його як початок дорослого. Паризький фотограф Stephane Domingues, який став 30-річним у грудні 2013 року, говорить про те, що він отримав впевненість і впевненість у цьому віці, а також просить чогось іншого чоловіка свого віку думав. Приймали свої валізи і проїдали по всьому світу, щоб документувати обличчя і слова своїх однолітків, для проекту, що називається «Діти 30».

«Я відчуваю себе як старими, так і молодими. З одного боку, життя вчив мене багато, я пішов через багато. Але з іншого боку, я люблю робити припливні речі і робити спонтанні речі. (Діана, дієтолог) Сідней, Австралія

«Це говорить про те, що в 30-му є певність про те, хто ви. І я відчуваю, що це абсолютно вірно. Макео, підприємець. Лос-Анджелес, США)

р.

«Я точно відчуваю себе молодим, тому що я менше половини там. Я зараз 30 років, близько 20 з них я жив свідомо. Я маю більше 30 років, що є великим. (Алваро, архітектор). Сантьяго, Чилі

«Я постійно забув мій вік! Але мені здається, що 30 ми отримуємо досвід і стає більш зрілими. Тексти пісень, а це означає: Як я думаю, зараз дуже відрізняється від моїх думок на 20. (Gaston, salesman) Ушуая, Аргентина

, Україна

30-річчю змінилося абсолютно нічого. Почати сім'ю і мати дітей є кроки, які дійсно змінюють життя. Тоді вік припинив справу. Villa-O'Higgins, Чилі

Після 30, тільки одна річ змінила: тепер я спробую не відповісти на питання про мій вік. (Magdalena працює в туристичному бізнесі.) Пуерто-Транкіло, Чилі

«Я хотів би думати, що 30 років був початком важливого і захоплюючого етапу життя. Але я не відчуваю себе. Коли люди просять мене, як старий я, я повинен розраховувати. Вік – справа ставлення до життя. Ріо де Джейро, Бразилія

"Зміни"? Тепер, після вечірок, мені потрібно два або три дні, щоб відновити - це щось нове і незвичайне. Я почав думати більше про майбутнє, ніж коли-небудь. (Leandro, retoucher). Ріо де Джейро, Бразилія

Я уявляв, що в 30 році я жив у себе вдома у Сполучених Штатах з чоловіком та дітьми. Сьогодні моє життя повністю відрізняється. Але я щасливий бути, хто я став. (Паола, виконавчий директор.) Ліма, Перу

«Я більш незалежний зараз, ніж я був в житті я пофарбував для себе десять років тому. У мене є багато, і я дізнався багато, я можу жити тільки без допомоги, і бізнес я люблю пристрасно також приносить гроші. З кожним днем я дивився на мої здібності! (Ines, вчитель музики.) Сальта, Аргентина

Я дуже багато, щоб зробити в короткий час: подорожі, одружитися, мати дітей, писати книгу. Доброго дня! (Джани, консультант з маркетингу. Сан-Пауло, Бразилія

«Основно, я відчуваю старе... або тільки старше людей навколо мене. Коли, наприклад, концерт все ще сповнений енергії, мені сниться ліжко. (Варрен, підприємець, сантехніка та коваль.) Кейптаун, Південна Африка

«Я старий, тому що 30 років є довгою. У мене є три діти, найстаріші з них 11. Це означає, що наступне покоління надходить. Здається, що моє життя вже влаштовано, і навряд чи змінитися в майбутньому. (Беарик, підприємець). Licoma Island, Малаві

"Я найкраща пам'ять зараз!" Чому? Як мій досвід, і з ним мій дохід, краще, ніж раніше. (Фарук, рибалок). Мозамбік

1 999 р.

«Я не відчуваю себе старими, але більш досвідченими, і це чудово!» (Kevin, розробник програмного забезпечення.) Кейптаун, Південна Африка

Головне, що змінилося з 30-го, що я запитую себе більше питань, ніж коли-небудь. І я думаю, що я знаю себе краще зараз. Моніка, пекар. Кейптаун, Південна Африка

«Я роблю себе і відповідальність за себе. Тепер я роблю відповідальність за сім'ю, слухаю пораду близьких, думають більше про наслідки. Я не один. (Юлій, будівельник) Манчу, Малаві

«Я сподіваюсь, що в десятку років світ буде схожим на невелике село, з технологією та інформацією, люди дізнаються про те, що відбувається в усіх частинах світу». Я вірю, що в релігії, які запобіжать багатьох воєн і смерті. (Антуалем, годинникант і рибалок.) Багар Дар, Ефіопія

«Не дивлячись на те, що я досягла цілей, які я поставив для себе в цій точці, життя все ще непросто. Якщо раніше, не дуже багато грошей, ми можемо дозволити багато, тепер через інфляцію, ми не можемо дозволити собі практично нічого з великим капіталом. (Mmadi, годинникант і рибалок). Занзібар, Танзанія

р.

Я не змінюсь. Головне, що у нас є фундамент: будинок і вода. (Шиндані, домогосподарка.) с. Маасай, Танзания

«Я думаю, що в майбутньому я буду жити в одному селі з двома дружинами і дітьми. Бажаю мені більше великої рогатої худоби і більше зброї. Від наших тварин необхідно тримати диких тварин. (Бор, худоби, землеробство). Omo River Valley, Ефіопія

«Я хвилююсь, ніж раніше і більше, ніж коли-небудь до. Тепер я можу переглянути і побачити, як я побачила протягом останніх десяти років. Я більше не поспішаю, тепер я думаю про кожного кроку, перш ніж почати. (Берхану, підприємець). Аддіс-Абеба, Ефіопія

«Я гордість моєї наукової роботи. Я виявив ліки від вірусу (форма аутизму), що пошкоджує мозок генами мутації. Я думаю, що це найбільше досягнення мого життя, оскільки я дійсно люблю допомогу людям. (Матт, вчений.) Нью-Йорк, США)

, Україна

«Я жив без думки про все. Я просто насолоджуюся ним без будь-яких амбіцій. Зараз життя стає більш серйозним, я шукаю, що дійсно важливо: Я хочу пройти іспити, щоб отримати хорошу роботу, почати сім'ю і купити власний будинок. (Боккет, студент). Lalibela, Ефіопія

5057734

«Я завжди забув мій вік, це означає нічого. Дівчата, які я виросла у дітей, їх життя є стресом, і вони виглядають старше, ніж я. Я відчуваю себе молодшим, тому що я не обмежений. Старший я, що я можу стати. (Stefani, актриса, письменник, модель.) Нью-Йорк, США)

«Якщо я можу викорінити будь-які елементи мого попереднього життя, то це буде моя пасивна поведінка спостерігача. Це було так, як і різні страхи, які запобігли мені від дії і досягнення поставлених цілей. (Анна, консультант). Париж, Франція

«Я хочу присвятити десять років подорожувати. Наприклад, подивіться на травневі руїни. Я хочу накопичити багато спогадів, щоб я можу розповісти смішні історії про мої пригоди. (Золтан, менеджер проектів. Будапешт, Угорщина