Ця пара не хотів бути занадто товстими, і ось що смоктати!

31-річний Claire Crowther (Claire Crowther) колись зважився 90 кг, а її вага була обумовлена любов'ю піци та інших нездорових продуктів. Клер працював посередником, і через згоджений графік, вона мала їсти напівфабрикати і, в принципі, що вона мала. Ситуація вийшла з контролю і вона буквально не могла виглядати себе в дзеркалі. Вона навіть відмовила її ф'янке, який запропонував їй, кажучи, що вона не хоче йти до альтанки як «наречена». Вона вирішила втратити вагу, і вона дала лише приголомшливі результати.

Це те, що Claire виглядав як раніше вона втратила вагу.

Дівчина зважала 90 кг, і її вага була пов'язана з надмірною любов'ю піци та інших нездорових продуктів.

Коли вона стала розгубленою з поглядом на власні фотографії, і вона почала блювоти від рефлексії в дзеркалі, вона вирішила схуднути, і приєдналася до групи втрати ваги .

Дякуємо колективу, за 10 місяців Клер втратив 25.5 кг

Але незабаром вона зрозуміла, що це недостатньо і долучився до фітнес-клубу з чоловіком Стефаном, який підтримав її. Її чоловік дієти з нею і пішов з того ж плану вправ

Під час роботи в фітнес-клубі вона втратила ще 13 кг, втратила всього 38,5 кг.

Таким чином, від нещасливої жирної дівчини, яка захопила її зовнішній вигляд, Claire перетворилася в чарівну красуню, повністю задоволений її життям

Вона отримала впевненість, тепер вона стала гордістю свого тіла, який почав прикрашати татуюваннями.

«Студентська підтримка стала невід’ємною частиною мого успіху», - сказав Клер.

Це приголомшливий ремонт кузова.

Тепер ніхто не, в тому числі і сам Claire, може викликати дівчину «наречена».

Після того, як Claire поставив своє тіло для того, щоб вона нарешті виходила, щоб забрати її весільну сукню.

У жовтні 2014 року Клер і Стівен одружився.

Вся сім'я тут, в тому числі дочка Claire Molly, для якої її мама є найкращою моделлю ролі

«Ми не віримо, що ми втратили так багато ваги, коли ми були лише товстими людьми кілька років тому.»

«Я ніколи не дам собі нудьгувати, я постійно покращую себе», - додав Кларе .

Додаток.