Він не хотів бути батьком, і це те, що сталося.

Фотограф Філліп Толданоно став батьком на 40 років. Він помітив, що він ніколи не мріяв про батьківство і був захоплений, коли друзі з дітьми прийшли відвідати його.

Тому народження дочки Люлу був серйозним тестом для Філліпу. Фотограф зображував свій шлях від страху батька до всіх закоханих в проект фото кандид.

Коли ви побачите дівчину, кожен просить, "Коли Ваше весілля?" Коли ви нарешті одружилися, кожен запитує, "Коли ви маєте дитину?" «Коли ви плануєте другий? й

Я був в стаціонарі, коли народилася моя донька Люлу. Як я відчував? Я не впевнений, що це любов.

Коли я хотів бути батьком, це тільки одна відповідь. І вони плуталися, коли я не сказав.

Коли народився Люлу.

Я пропустив її. І ми. Наш простір.

Я заміняв цей відчужувач.

На наступні три роки можна сказати прощасливого сну.

Все Люлу було повністю незрозумілим. Як дикої природи документальний фільм.

Я був щасливий, коли Люлу вперше з'явився. Тексти пісень, а це означає: Що-небудь людина про неї!

Навіть наша собака не подарувала жодного інтересу до Люлу. За винятком, коли вона була їсти. Процес зачаровує його.

Чи є вона голодний або вологий? Чи вона холодна або гаряча? Розмовляючи Люлу, як керуючись вибухами. Я тихо прогулявся, боявся потурбувати її. Після всього, один невеликий рух і - бум. Кричить. Кричуща, що поїхав мені божевільний.

Я зроблю пластини моєї дочки і продемонстрував їх друзям, коли вони попросили мене показати Люлу картину. Я думав, що це смішно. Але Карла не оцінила його.

Єдине, що гірше, ніж дитяче морозиво чекає. Особливо коли ви в ліжку в 2 ранку.

Р

І всі ці пляшки, обігрівачі і стерилізатори, які потрібно взяти з собою всюди. Мило сповнене проростків.

Чому діти купують стільки іграшок? Коли людина вже 5 місяців, не зацікавить все? Навіть проста папка або відро. Батьки готові купити що-небудь до тих пір, поки їх дитина спить більше і кричить менше.

Коли Лулу 20, я буду 60. Чи розглянула мені старик або буде нам друзі?

Мої батьки загинули до Люлу. Їхня відсутність стала ще більш помітною після появи своєї дочки. Я хочу попросити матері, як я був, коли я був дитиною.

608064

Я роблю середню тату, і це трохи сумно. Тепер, коли я познайомлю своїх друзів, я відразу вилучаю мій iPhone і покажу їм фото моєї дочки: «Я знаю, що ти не схожий на фотографії дітей, але Люлу відрізняється. й

Я можу побачити, скільки я змінив. Від далекого спостерігача я став учасником. Я пішов з фотографа, щоб бути батьком.

Гумор – що об’єднує людей. Мова я розумію. І один день Люлу сказав йому. Я зачаї її і вона зачаї мене. Я кричав. Ми розуміємо один одного.

Це дивний! У цих фотографіях, як ніколи раніше не було!

Я хочу, щоб батьки мали можливість зустрітися з онуками. Мама, Тато, Я прошу тебе так багато. І я часто розповідає про тебе Люлу. Я думаю багато про те, що ви дали мені, і я сподіваюся, що я можу дати стільки до моєї дочки.

Я хочу, щоб апологізувати Карлу. Я знаю, що це було важко прийняти мій кандор.

Я хочу, щоб apologize до Lulu. Одного разу вона буде бачити ці фотографії і читати ці слова.

Я хочу, щоб дізнатися, що я так радий, я її. Я люблю тебе дуже багато, Люлу.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное