12 порад від людей, які втратили більше 50 кілограмів!

На сьогоднішній день багато людей страждають зайвою вагою, не так багато фізично, як психічно. Не знаю, що робити або куди почати. Сьогодні ми розповімо вам історії людей, які втратили близько 50 кг і їх реальні поради, які допоможуть вам прийняти контроль життя і змінити себе на краще.

Ознака Геферна: «Зроби, будь ласка, ви приймаєте невеликі кроки щодня до здоров’я»

Загублений 57 кг в 2 роки

Я почав ходити, я ходив додому від роботи на 5,5 км. Я зробив це протягом шести місяців, а потім почав переключатися до здорових продуктів: Я вивів всі цукру, всі оброблені продукти. Потім протягом усього року я пішов 3 до 5 разів на тиждень в тренажерний зал, де я почав піднімати ваги і використовували послуги особистого тренера.

Почати невеликий: встановити розклад, зробити що можна першим. Я припинив прийом автобуса і прогулявся додому. Втратити вагу за допомогою рутину, не забуваючи поступово переключатися на здорову їжу і поступово почати виготовляти. Додати нові виклики для себе, щоб підвищити себе.

Мисливець Монгомерія: «Збільшуйте свою інтуїцію»

Загублений 48 кг в рік

«Це так багато фахівців у галузі охорони здоров’я та фітнесу. Ви можете спробувати різні вправи і дієти. Зрозуміло, що кожна людина відрізняється, і всі реагують на різні речі по-різному. Не знає ваше тіло краще, ніж ви, і не кожен експерт в Інтернеті. « » » » » » » » » » » » » » »

Олівія Сульліван: «Якщо ви не знаєте кардіо, знайдіть те, що ви любите»

Загублений 45кг в рік.

Моє найбільше відкриття - це те, що я катую кардіо. Кардіо дійсно відсмоктує, коли ви важить 125kg, це робить ви дійсно погано. Подруга запровадив мене до силових тренувань і я закохався в неї. Я можу зробити це на мій важка вага і я знаю це для мене. Я хотів би зробити кардіо кілька разів на тиждень, але це тільки зробив мене більше намальовані в тренажерний зал. Через шість місяців я почав бокс, я отримав сильніший, я отримав більш міцний, і це було дуже весело.

Я пішов до боксу 3 дні на тиждень і другий 3 дні я пішов в тренажерний зал. Тепер важить 80 кг і кардіо набагато простіше. Цього літа я планую взяти участь в 5 км марафоні!

Diane Nosgaard: «Якщо ви не заховані про те, що йдете в тренажерний зал, спробуйте скористатися поза тренажерним залом, поки ви не впевнені»

Я втратив 41кг.

Я починав з ходьбою (приблизно 15 хвилин) і аеробікою аква, яка втратила близько 7 кг. Я продовжив аеробіку 4 рази на тиждень протягом 9 місяців, поки я відчув, що я остаточно готовий піднятися на тренажерний зал. Я ніколи не думав, що я коли-небудь був дівчина, яка йде в тренажерний зал, але тут я. Я походжу в тренажерний зал в п'ять разів на тиждень, де я роблю навчання міцності і кардіо вправ.

Джекі Канькам: Ви можете торкнутися, тому що ви вирішили схуднути через фізичні вправи. Просто знаю, що наступний тренування буде легше.

Загублений 32 кг в 2 роки

Я ніколи не забуджу мій перший тренінг. Я був кричущим, я був готовий перевернутися і залишити, тому що це було дуже важко, я був в тренажерному залі на своїй роботі, тому колеги, які побачили мене в цьому стані, приховали очі від мене. Одного разу під час навчання я сидів і думав, що я можу це зробити прямо зараз, і йти до пекл, тому що наступного разу це не буде так важко. Я зробив це, і я зрозумів, що прийняття його і надання йому було занадто легко.

Моя улюблена цитата - це різниця між падінням і повним збійом, чи ви вирішили триматися чи ні. Я зрозумів, що неважливо, наскільки важко, це буде простіше наступного разу.

Гаріндер Пабла: Не ходити на дієту. Перейдіть на подорож, щоб змінити своє життя.

Загублений 32 кг в 3 роки

«Найважна частина моєї подорожі ремонтує життя. Це не дієта, це не вправи, і це, безумовно, не таблетки, це всі зміни способу життя. У мене було багато випадків, коли я хотів піти додому, посидіти на диван, і їсти піцу або смажені курячі крила. Я не хочу повернутися до свого минулого способу життя і бути тим, що я колись був.

Захари Рігер: «Зберігати громаду, яка підтримує та піднімає тебе» ( )

Загублений 24 кг в рік

«Навколо себе гарним людям. Я був дуже щасливий, щоб мати друг (нині моя дружина) який підтримав мене. Вона підтримала мене по всьому світу. Мої батьки також підтримали мене, коли я закінчив мій перший марафон. Всі мої найкращі друзі підтримали мене, один з них навіть працював з мене за місяць.

Підтримуючи людей, які ви дійсно працює. Це настільки сильний, що він може навіть заохочувати вас взяти участь у марафоні.

Тимофій Reed: Визначте ваші шкідливі звички і знайдіть спосіб позбутися від них ( )

Загублений 46 кг в 18 місяців

Займав мене 1,5 роки, щоб схуднути 46 кг, але втрата ваги триває до цього дня. Їжа була мій препарат, особливо цукор. Продовжуємо боротьбу.

Я почав навчити себе правильно харчуватися і стежити за моїми калорійами. Коли я почав займатися спортом і будувати м'язову масу, я переоцінив свою дієту.

Найважчіша частина моєї подорожі завжди була найважчою. Покрокові речі, які не тримають шкідливих продуктів всередині будинку. Я завжди готую їжу заздалегідь і купити тільки здорові і поживні продукти. « » » » » » » » » » » » » » »

Vanessa Nelson: «Зберігати психологічні перешкоди, які стоять у вашому шляху і змінити життя»

Загублений 32 кг в 5 місяців

Я навіть почав йти до фахівця, щоб боротися з розладом тривоги. Я мав багато страхів про схуднення. Може звучати дивний, але втратити вагу рубати мене. Думка про можливу відмову відлякула мене. Але я даю всіх своїх турбот, які безперечно змінили життя. Я відчував величезну різницю.

Дженн Флорес: "Комплект з друзями" 1962-1995

16 місяців втратили 27 кг

Я зважився 109кг, відчував втомлений весь час і був готовий змінити тіло назад. Я поставив собі мету бігу 5,000 м марафон, але марафон був лише 2 місяці, і я ще був домом. Я сказав, що мій колега про плани, і він сказав, що він буде працювати з мною. Ми підписали договір і я думав, «Дамн це зараз!» Починаємо роботу на пляжі після роботи.

Для першої пари тижнів я не міг більше хвилини. Трохи трохи, я почав працювати досить великі розтяжки. Тексти пісень, а це означає: Він підштовхував мене фізично і спокійно.

Атена Гарза: «Створити кожну перемогу, незалежно від того, як маленька, винагорода себе»

У 2,5 роки втратили 84 кг

На початку я втратив 2-4 кг на тиждень. Але чим більше я втратив вагу, тим більше втрата ваги сповільнилося, і я почав втратити 0.5-1 кг на тиждень. За кілька тижнів я не досягла 500 грам. Про мій прогрес.

Від початку я думав про те, як винагородити себе за досягнення позитивних результатів. Тепер, кожен раз я досягла мети, я піду в магазин і купити собі новий наряд або взуття.

Келлі Geistler: «Знайди, що життя може запобігти втраті ваги, приймати невдачу спокійно»

За рік втратив 56 кг

«Я боровся з втратою ваги під час судової школи до вірусної інфекції змусили мене приймати стероїдні ліки для мого страшного суглоба болю». Я отримав 32кг протягом декількох місяців у третьому році юридичної школи.

Він взяв мене близько 6 місяців, щоб збити вірус, я припинив приймати стероїди і почав працювати на мій вага знову. Я втратив 33 кг, потім 23, і в кінці я втратив 56 кг в цілому.