424
Ця жінка бере зубний страх на новий непристойний рівень
Все в дитинстві, і деякі ще бояться йти до стоматолога, і це не дивно, але героїні нашої статті приймали цей страх на новий рівень. Ангі Барлоу, 48, від Altrincham, Великобританія, не відвідав стоматолога протягом 10 років через страх. Все падають і зламані зуби, вона просто приклеїла суперклею назад в місце, попередньо склеюючи їх сусідами, для більшої стійкості.
«Я просто кладаю клею на вершині відсутнього зуба і тримала його в місці до охолодження клею, і я кладаю клею між зубами, тому відстань між ними немає», - сказав він.
токсичні хімічні речовини в клею з часом викликали її втрати 90% кістки, що підтримує зуби на її верхній щелепі. Дентисти мали видалити більшість своїх зубів, встановити титанові шпильки на їх місці, на які імплантати постійно кріпляться
Я завжди боявся стоматологів, тому що мій мама загинув на 34 раку горла. Вона пішла до лікаря, щоб мати її зуб видалений, а потім вона була діагностована з раком, Angie сказав.
Аніг провів всі свої заощадження для отримання зубних імплантатів.
«Я просто кладаю клею на вершині відсутнього зуба і тримала його в місці до охолодження клею, і я кладаю клею між зубами, тому відстань між ними немає», - сказав він.
токсичні хімічні речовини в клею з часом викликали її втрати 90% кістки, що підтримує зуби на її верхній щелепі. Дентисти мали видалити більшість своїх зубів, встановити титанові шпильки на їх місці, на які імплантати постійно кріпляться
Я завжди боявся стоматологів, тому що мій мама загинув на 34 раку горла. Вона пішла до лікаря, щоб мати її зуб видалений, а потім вона була діагностована з раком, Angie сказав.
Аніг провів всі свої заощадження для отримання зубних імплантатів.
Коли ці вуличні гонщики залишили будинок, вони ніколи не очікували його до кінця.
18 доказів, що є вихід з будь-якої ситуації