538
Він купив звичайний ван і зробив його 8-й диво світу!
Хлопці з Східної Європи назвали глибоку Дазу завжди захотіли причепити на колесах, де він міг виїхати з друзями, і просто жити в ній, коли він хотів.
На жаль, глибока не мала грошей на новий причіп, але у нього був старий ван, багата фантазія і золоті руки.
р.
Глибоко вирішив створити свій крихітний, але одночасно просторий, затишний будинок на колесах. По-перше, він огородився від майбутнього будинку з кабіни і доданий простір до його бази, який планується використовувати для зберігання речей.
р.
Потім він перейшов на стіни і стелю.
370610
Він додав меблі, знову з дерева, і почав декорувати його будинку.
Двері в будинок:
На підставі дверей він розміщує пару ящиків, що забезпечують додатковий простір зберігання.
Відразу за дверима можна побачити невелику раковину, і якщо зняти підлогу, можна побачити зливний призначений для плавання.
Відкриття дверей на спині фургона можна відкинути кришку, завдяки чому установка підвісного столу.
Також є зона для зберігання двох велосипедів.
Як виглядає будинок зсередини, будучи в режимі «вітальня».
Робоча кімната:
Режим спальні:
І найголовніше, в будинку є багато кімнат:
Глибоко навіть має власний камін / овень з димоходом:
Глибоко думав його через і використовується кожен міліметр свого дому на колесах до його переваги. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що він зробив просто тонкий.
На жаль, глибока не мала грошей на новий причіп, але у нього був старий ван, багата фантазія і золоті руки.
р.
Глибоко вирішив створити свій крихітний, але одночасно просторий, затишний будинок на колесах. По-перше, він огородився від майбутнього будинку з кабіни і доданий простір до його бази, який планується використовувати для зберігання речей.
р.
Потім він перейшов на стіни і стелю.
370610
Він додав меблі, знову з дерева, і почав декорувати його будинку.
Двері в будинок:
На підставі дверей він розміщує пару ящиків, що забезпечують додатковий простір зберігання.
Відразу за дверима можна побачити невелику раковину, і якщо зняти підлогу, можна побачити зливний призначений для плавання.
Відкриття дверей на спині фургона можна відкинути кришку, завдяки чому установка підвісного столу.
Також є зона для зберігання двох велосипедів.
Як виглядає будинок зсередини, будучи в режимі «вітальня».
Робоча кімната:
Режим спальні:
І найголовніше, в будинку є багато кімнат:
Глибоко навіть має власний камін / овень з димоходом:
Глибоко думав його через і використовується кожен міліметр свого дому на колесах до його переваги. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що він зробив просто тонкий.