804
Хлопець, який пішов зі своєю подругою по всьому світу, нарешті одружився!
Ми вже випустили посаду про популярний власник профілю в Instagram - російський фотограф Murad Osmann, який проїжджає по всьому світу з подругою і розміщує свої спільні фотографії. Всі фотографії показують однакову картину: він стежить за нею по всьому світу, зберігаючи її рукою. Фото дуже незвичайні і красиві.
На честь якого він опублікував свої найпрестижнішу фото в Instagram, яка вже оновила мільйони людей по всьому світу:
«Я пообіцяю тримати руку і сказати, що я люблю тебе щодня для відпочинку нашого життя. й
Як нагадувати, ми знову постаємо фотографії Мураду та Наталії, які подорожують по всьому світу, і бажаю їм нести свою любов через довгі щасливі роки свого життя разом:
р.
р.
Ось трохи іншого погляду на ці події
На честь якого він опублікував свої найпрестижнішу фото в Instagram, яка вже оновила мільйони людей по всьому світу:
«Я пообіцяю тримати руку і сказати, що я люблю тебе щодня для відпочинку нашого життя. й
Як нагадувати, ми знову постаємо фотографії Мураду та Наталії, які подорожують по всьому світу, і бажаю їм нести свою любов через довгі щасливі роки свого життя разом:
р.
р.
Ось трохи іншого погляду на ці події
20 Перед рідною їжею біль, прямо від намотування 90-х
Інтернет вибрав найрізноманітніших вихованців - Арктики Фокса ім. Рилі