Марія Монтессорі стала першим жіночим лікарем в історії своєї країни. Протягом життя вона працювала з дітьми, створюючи унікальну освітню систему для різноманітного та гармонійного розвитку дитини. Нагадуємо про те, що для батьків не потрібно. Вони прості, але якщо ви думаєте про кожного з них, це багатомовна мудрість в декількох словах.
Діти навчають, які навчаються. Якщо ви є дитиною, то ви дізнаєтеся судді. Якщо ви є дитиною, ви навчитеся бути дитиною. Якщо ви є дитиною, ви дитина, і якщо ви є дитиною, ви дізнаєтеся, щоб боротися. Якщо ви є дитиною, ви навчитеся бути дитиною. Якщо ви є дитиною, то ви навчитеся бути дитиною. Якщо ви є дитиною, ви навчитеся вірити. Якщо ви є дитиною, ви навчитеся бути дитиною, і ви навчитеся бути дитиною. Якщо ви дитина, то ви навчитеся бути дитиною, і ви навчитеся бути дитиною. Якщо ви дитина твоїх, то вам буде дитина твоїх. Якщо ви є дитиною, то ви є дитиною, і якщо ви є дитиною, ви є дитиною. Якщо дитина живе в атмосфері дружби і відчуває себе необхідним для нього, він навчається знайти любов в цьому світі. Не говорячи з дитиною, ні з ним, ні без нього. Ви повинні подбати про мене, і ви повинні подбати про мене, і ви повинні подбати про мене, і ви повинні подбати про мене. Ви повинні слухати мене, ви повинні слухати мене, ви повинні слухати мене. У вас є дитина, яка зробила помилку і може зараз або пізніше виправити її. У вас є той, хто допоможе вам, і ви, хто допоможе вам. Ми допомагаємо нашим дітям досягти успіху. Чи варто це заповнювати світ турботою, стриманістю, стриманістю, тишею та любов'ю. Ви повинні дати дитині краще, і ви повинні дати їм найкращі.