Найоптимальніший анонс про продаж папуги в історії людства

Я продаю Венесуелану Amazon. Причиною продажу є переміщення в іншу квартиру.

Спочатку я хотів купити рулетку, але девіл витягнув, щоб купити цей гельський зелений сотон. Паррот був придбаний в Реутові, діагностований пансом Троїцькою (якість і професійно все зроблено), обробленим для глистів (хоча вони не знайшли), просто в разі. Тести для орнітозу та пучок інших виразів негативні (Я можу засліпити результати).

Трохи про зелену демон:

- з'їдає всі плоди, тому він тріщини за вухами.
- Padovan їжа для великих, також поваги.
- висить і вниз, сидить на близнюках, кісточки вранці як курка.
- грати з іграшками, друзями з Corella.
Він не мій друг, хоча він сидить на руці і плечі (але чітко захоплює мене).
Маяк міцний, як броня німецького Panzerkampfwagen V, як тільки прикусити дріт з монітора.
Він любить яблука дуже багато, дає з обережністю, тому що він може з'їсти весь пакет і почистити палю в кутку.
Прогулянки на підлозі (крилки вирізати в дитячій кімнаті), сходження скрізь, як мавпа, тільки зелений і сердитися.
- Кричуща схожа на стрілку перетнула ведмедя, якщо все неправильно.
Він не говорить, але слухає дуже добре, іноді він може слухати мене цілий вечір і не переривати.
- Одного разу вирішили прикусити мене по черепу, а сидячи на плечі, але Карелла кинулася на ньому і потужно захищена мене, після цього, спроби прикусити свою людину не помітили.

Висновки:

Якщо ви спокійний і холоднокровний лікар / мінібус водія / чемпіон світу з боксу / пілот літака або просто відчуваєте силу і силу в собі, то ця парарота буде прекрасним випробуванням для нервів і гордості. Ви зможете повністю насолодитися пишною контемптом, щільно перемішати з махровою небезпекою і ненависті для всіх живих речей.

Якщо у вас є любов чистоти, то цей прекрасний представник Південної Америки дозволить максимізувати кількість загального очищення в певний період часу.

Якщо ви не боїтеся з гріхістером сміхатися в середині ночі, коли ви сходите в зал до туалету, то це птах є вашим вибором! Вибір мужчини!

У вас буде багато відкриттів, якщо ви вирішили взяти його від мене за символічну суму для цього страшного птаха.

Р. С: Я думаю, коли ніхто не є вдома, він називає мене на телефоні і, як 90-ті маніак, дихає в телефон.

25 тр.