Що таке молодят зробив після весілля надихає, дивовижна, захоплююча і заздрість!

Метт і Джессісон жив нормальне життя. Своїм життям було настільки досконало, що вона може називатися Американською Мрія.

Мат працював старшим менеджером з продажу автомобілів, тоді як Джессіка працювала фінансістом у великій фірмі.

З самого початку школи – коледж – університет – робота – сім’я – іпотека – будинок – діти – старі.

Джессіка згадує, Влітку 2007 року. Ми були відпустки на озері Мічиган, і я знайшов Мат-старт на човнах на морі. Він сказав мені, скільки він хотів піти на море в човні, як це. І сказав він: «Вілл, Джесса, ми можемо отримати і купити власний будинок, або взяти всі наші заощадження і купити човен.» Ми можемо взяти відпустку від роботи і плавати ще місяць, що ви скажете? р.

Р

Через місяць і половину, вони зрозуміли, що вони не могли жити однаковим життям. Вони мальовувалися на море. Далеко.

Matt коментує, Ми довго думаємо про це. І вони нарешті вирішили. Чому ми повинні жити стереотипною моделлю? Чому ми повинні бути тими, хто відкидав свою мрію про подорожі в світ до старого віку. Ми будемо раді вітати, а потім відпочивати. Занадто багато людей сказали і сказали, що, і коли вони старі, їхня мрія вже не актуальна. Ми шукали один одного в око і зрозуміли, що наш вибір зробив момент, коли ми придбали човен. Пошкоджено, ми живемо один раз. Ми хочемо, щоб жити в нашій молоді! А потім, що відбувається.

У червні 2011 р. продавали свої авто, активи, всі цінності, і пішли на 5-6-річну подорож. Це скільки вони планують подорожувати без хвилювання. На місяць, відповідно до Матту, у них достатньо $ 1,000, щоб привести комфортне життя, плавати в різних країнах і не заперечувати себе нічого. Не оплачуйте оренду, страхування автомобіля, не купуйте в дорогих бутіках. Просто потрібні. Крім того, Мате добре навчився рибі.

У одному з портів вони підібрали кішку Юра. Він був створений для морських подорожей. Він витрачає весь час на човні і навіть насолоджується плаванням в воді, і рибу захоплюється як щік.

Це ліжко моряка Джордж

Георгій привітає Матра на день народження.

І так він витрачає час на човні:

р.

Джордж після іншого купання:

Jessica коментує, На човні принесло Matt і я дуже близько. Ми ніколи не мали такого романтичного і довірливого відносин. На човні ви не отримаєте від проблеми або неприємної розмови, якщо є одна. Все потрібно вирішити – і вирішити тільки позитивним способом. Ви не хочете потрапити в боротьбу на невеликому човні в середині океану, робити вас?

Щодня ми прокидаємо до звуку хвиль, виходимо на палубі зі свіжою гарячою кавою, дивитися схід сонця і чат. Неважко говорити про те, що це не важливо. Насолодіться ними. Час зупиняється на човні для Matt і мене. Нема байдужих, немає інших людей. Це просто мене і його, і наш кіт Георг. Найкраща частина є те, що завтра буде однаковим днем. « » » » » » » » » » » » » » »

До 16 країн, в тому числі Куба, Багами, Ямайка і Перу, і їх подорож ще до кінця.

Ми щиро бажаємо їм довгої поїздки в життя, для таких сміливих повинні бути винагороджені. Вони ризикують все: їх благополуччя, їх розвиток і їх майбутнє. Щоб жити тут і зараз.