463
18 найхолодніших винаходів, які значно покращать життя
Стильна валіза стає шафою і вішалка. до 1 2 3 4 5+
Спагеті дозатор "Я можу їсти коня" - щоб не помилитися з розміром порцій. Р
Двомісний кондиціонердоМи всі знаємо трюк витягування однієї ноги з ковдри. Ви не повинні робити це з тим, що
Сліппери для гри з дітьми - можна уявити, скільки хвилювання буде?
Гриль кліпи для овочів, бекону та багато іншого. 184573
Кишеньковий світильник у вигляді кредитної карткидоПідходить у свій гаманець. Якщо ви не можете знайти щось в сумці протягом тривалого часу.
Три в одному: кавоварка, тостер, каструля.Чудовий сніданок.
Магнітні вимикачі збирають все, що потрібно в одному місці - інструменти, ключі, зміна для подорожі.
Самосумісна мужка - помішує що-небудь.
Лазерна клавіатура - зберігає, коли потрібно ввести багато тексту. На екранній клавіатурі смартфона це не завжди зручно.
Сонячний намет - він може заряджати телефони та інші гаджети, і зручно використовувати для освітлення. Є функція підігріву підлоги, яка також приємна. 602180р.
Сумка для праннядоВи не можете взяти пральну машину на дорозі, але цей пакет відмінно підійде.
Властивий гідрометеорологічний центр, що показує реальну погоду за вікном.
Столові шпильки.
Пен-сканер. Спочатку сканує фарби, потім фарба в одному кольорі.
Знімання телевізора – Проживання в ліжку цілодобово! 1070499
Пристрій олівця, що дозволяє виводити прямі лінії.
Зручні лавки, на які можна покласти ноутбук. І ви також можете їсти їх, читати книгу, і якщо ви хочете, щоб жити деякий час
Спагеті дозатор "Я можу їсти коня" - щоб не помилитися з розміром порцій. Р
Двомісний кондиціонердоМи всі знаємо трюк витягування однієї ноги з ковдри. Ви не повинні робити це з тим, що
Сліппери для гри з дітьми - можна уявити, скільки хвилювання буде?
Гриль кліпи для овочів, бекону та багато іншого. 184573
Кишеньковий світильник у вигляді кредитної карткидоПідходить у свій гаманець. Якщо ви не можете знайти щось в сумці протягом тривалого часу.
Три в одному: кавоварка, тостер, каструля.Чудовий сніданок.
Магнітні вимикачі збирають все, що потрібно в одному місці - інструменти, ключі, зміна для подорожі.
Самосумісна мужка - помішує що-небудь.
Лазерна клавіатура - зберігає, коли потрібно ввести багато тексту. На екранній клавіатурі смартфона це не завжди зручно.
Сонячний намет - він може заряджати телефони та інші гаджети, і зручно використовувати для освітлення. Є функція підігріву підлоги, яка також приємна. 602180р.
Сумка для праннядоВи не можете взяти пральну машину на дорозі, але цей пакет відмінно підійде.
Властивий гідрометеорологічний центр, що показує реальну погоду за вікном.
Столові шпильки.
Пен-сканер. Спочатку сканує фарби, потім фарба в одному кольорі.
Знімання телевізора – Проживання в ліжку цілодобово! 1070499
Пристрій олівця, що дозволяє виводити прямі лінії.
Зручні лавки, на які можна покласти ноутбук. І ви також можете їсти їх, читати книгу, і якщо ви хочете, щоб жити деякий час