Він попросив дружину ставити всі свої гроші з ним в труні.

У Англію, який працював у всьому житті і зберігав гроші. Коли він прийшов до фінансів, він просто не був рівним у скутості. Він любив гроші більше, ніж що-небудь, і незадовго до того, як він загинув, він сказав своїй дружині, «Лок, коли я помер, я хочу, щоб прийняти всі мої гроші і покласти його в труну з мене». «Я хочу взяти всі гроші на наступний світ».

Так, людина отримала щиру обіцянку від своєї дружини, щоб покласти всі свої гроші в кафіні.

У день прийшов і помер він. На похороні людина лежала в труні, його дружину сіла поруч з нею, все в чорному, і її найкращий друг сати поруч з нею. Коли була завершена церемонія прощання, і була закрита труна, жінка стояв і сказала: «Звідти хвилину!» Вона мала взуття в руці. Вона прийшла і поставила коробку в труні. Після того, як було закрито труну.

«Я сподіваюсь, що ви не пішли божевільними і кладуть всі ваші гроші з цим старим помиленням?» вона запитала. «Так, я поставив гроші, як я обіцяв». Я не можу вірити. Я пообіцяв, що я поставив всі гроші в труні з ним. «Чи ви знаєте, що кожен останній цент був відправлений в кафін?» запитав. «Приміром,» відповів вдову, «Я збирав всі гроші, кладаю її в мій рахунок, і написав йому чек на повну суму».