Барбер, який ріже волосся бездомний безкоштовно

26-річний Назар Собхані, відомий під псевдонімом Вулиця Барбера, працює як перукарня. 6 днів на тиждень він ріже людей в салоні, а на сьомому виходить на вулиці Мельбурна і вільні голі бороди і робить стрижки бездомними. Під час роботи він спілкується з ними, виконуючи їх, що ніколи не пізно, щоб розпочати нове життя.

Нажак проводить цілий день протягом кожного тижня, що робить стрижки для бездомних. Барбер, який ріже волосся бездомний безкоштовно р.

«Зачіска допомагає їм знайти нове життя, і це дає мені можливість розпочати, – говорить Назер Барбер, який ріже волосся бездомний безкоштовно

192082.

«Безкоштовні стрижки – моя нова залежність. Я дуже гарна! - христина белла Барбер, який ріже волосся бездомний безкоштовно

Марк.Барбер, який ріже волосся бездомний безкоштовно

28 мар. Він не був батькам майже 10 років. «Марк дійсно потребує когось, щоб поговорити хоча б кілька слів», - розповідає вуличний барбер. Він не вирізати волосся 8 або 9 місяців, перш ніж ми зустрілися. Познайомитися з 3 роки. Він не має сім'ї або друзів навколо нього. Він хоче бути зрозумілим, прийнятим і близьким. Назар став кращим другом Марка. Рахель Барбер, який ріже волосся бездомний безкоштовно

Рахель 28, має сина. "Я ходив вулиці і зустрілася Рахель, - згадував Назар. Вона знав, що я був хлопець, який зробив стрижки і просить допомогти з волоссям. Вулиця стала домівкою 13-річного Рахелю, який відійшов від дому через часті сімейні скандали. Дівчина також хоче стати перукарем, але в той же час вона намагається заробити живу вуличну роботу. Її однорічний син допомагає бачити світло і рухатися вперед.марш Барбер, який ріже волосся бездомний безкоштовно

«Я впевнений, що кожен з моїх вуличних друзів є чистою, відкритою і чуйною душею, але я ніколи не зустрілася так багато доброти і розуміння в одній людині доки я зустрівся з Маркель», - згадується Назар. Марсель має чотири діти, з якими він ніколи не бачить: його екс-дружина приймала немовлят і залишила на іншу країну кілька років тому.Грам Барбер, який ріже волосся бездомний безкоштовно

Він 33. Постраждає від церебральної пальзи і епілепсії. Хлопці не мали сім'ї, що змусили його вчитися з дитинства, щоб вижити в суворих умовах вулиць. Коли я запитав, чому він не буде йти до бездомного притулку, Грехам пояснив, що урядові органи не могли б взяти його в — особливо не навчаються персоналу, щоб піклуватися про людей з важкими захворюваннями, і найняти його, потрібно фінансування від родичів. Замкнений коло, говорить назир.Джен. 3868068р.

Джен, 50, чотири дітей, три онуки. Діти припинили спілкування з нею після навчання про героїну залежність. "Я був так щасливий з стрижкою!" Джен не відвідав перукарню протягом 5 років, і після перетворення вона отримала, подякував мені і сказав, що вона не була настільки красивою в дуже довгому часі.янко Барбер, який ріже волосся бездомний безкоштовно

Янко 40. Він не має сім'ї. «Я був дуже п'яний, коли він підійшов мене і попросив мене, щоб вирізати волосся, і я був зайнятий іншим клієнтом», - згадує Назр, «і потім чекав хворого за свою чергу і сіла на стілець». Д'янко запитав його, щоб зробити його найкоротшим стрижкою, оскільки він не знав, коли ще він відвідає Барбер. "Я поділю свою історію залежності з ними, я чую їх історії, і я відчуваю себе дуже щасливим, що я можу бути корисним. Я не один раз, говорить нац. Барбер, який ріже волосся бездомний безкоштовно