441
Мій син одружений дівчину «не наш коло»
Я шкода для леді, маю сина, теж, буде хвилюватися.
Але я пам'ятаю одну Іванову.
Цей син Іванов став перед фактом – тут Марина, і ми підписані.
В історії Івановських родичів доктор наук, два кандидати, хореограф, головний інженер, літературний критик, провідний кардіолог і ін.
І ось дівчина сумнівного походження і, безсумнівно, поганий виховання, батько в сітках, мати веаль (всюди!), формування живописців, штукатурок, не шкіри, ні обличчя.
Відчуття, що доля, спрямована, псує і вдарив.
Бояр, однак, поведіться гідно, ви не можете побачити її або почути її, так, блювотні руху для чогось в передпокої.
Очікується, - сказав друг Іванова Аріна, ви будете кинути.
Восени, син пішов за візит до США.
Як я можу уявити, що в квартирі це фаршироване хропіння назад і вперед, навіть якщо ви не їдете додому, Іванова розповіла її друг Аріна.
На Новий рік син повернувся, а в березні оголошений, по-перше, в США він запропонував контракт, і по-друге, зустрівся з Ніколом, по-третє, в четвер вони розірвати бояр, а в п'ятницю він листує, ви, мати, не турбувати, зателефонувати.
Кріплення, проведення, прованс.
Малярша збирала свої манати, мішок для подорожей і сумку з супермаркету, все багатство.
І виглядає як загартований джгул.
Іванова перевищила себе і попросила куди піти?
Бояр пішов, ліжко буде безкоштовно в гуртожитку в місяць, і в той час як дівчата будуть пускати мене в свою кімнату, на корі.
Іванова виглядала і поглянула і сказала, в місяць і залишити, розпакувати.
І вона сказала себе ідіотом.
Що підтверджується друг Аріна.
Уранці художник побігає фарбою і штукатуркою, повертався пізно, ледь живий, сірий з втомою.
Я спробував покласти гроші на стіл, гордо декларую, що я зароблю достатньо.
Так жив три тижні, а потім Іванова скручувала, раптом і серйозно, місяць і половина в лікарні, ледь отримали.
Мій син назвав кілька разів, сказав: ви, мати, повісити, я послав вам нашу картину з nicole, мене, ніколь і ніагара.
Так ніколь, це нічого особливого.
Арина завітала, незважаючи на те, що сім'я, опіки, виходи.
Малярські варені бульйони, фруктові напої, варені курячі попелиці для пари, занурюють, щоб набрякати ще одну ложку.
Я впевнений, що вона не реєструвала там? половина квартири не знімалися? ви будете їсти торт? немає? Безперечно не хочеться? або Я права від роботи, голодний.
Іванова була виписана, живописець приймав додому, допомогло сходження на підлогу, вона не зійшов, один раз приймала короткий час.
Чисті лінії, що не скажуть пилу, Іванова переїхала через кухню, але замітка на стіл.
Світлана Павловна, спасибі. Обід в холодильнику. Отримати добре. Мм.
Я чекав сходу, все в місці.
Я шукав в кімнаті сина і не був художником.
Через тиждень Іванова прогулялася по довгому перегнійному коридорі, збитому.
Три грядки, стіл, мотузка, запечена під стіл.
Вона сказала, що коли ви будуєте свою квартиру, то ви будете рухатися, нехай готовий, і поспішайте, таксі чекають, метр стека.
У вересні вони пішли купити осіннє пальто, щоб побачити те, що дівчина зношує, і потрібні пристойні черевики, в торговому центрі вони приходили до друга Аріна.
Я знаю, і ви отримали його безкоштовно.
У вас є покоївка, і я отримав дочку-в-праву, приїжджаючи, Маріша, ми отримали ще один пакет для пошуку, і ми побачимо штани, і я хотів би забрати мій шарф.
Іванова каже, що вона врятувала за пуповинну виплату, не взяла копійку з мене, будинок про те, щоб бути зданий, я шукаю хороших шпалер, вона не встигла, працює з ранку до ночі, недавно вона ледь перетягувала себе, я відвернулася до заливання чаю, я бачу - вона спить сидячи.
Іванова каже, що я вже втомився, я думаю, молодий, красивий, економічний і навіть з квартирою, Маріша є хорошою дівчиною, але вони люблять розумні люди, ви не вірите, що я не можу спати, я хвилюю, що я не буду гакнути деякі скраб або скраб, хтось за наш коло.