478
Довговічність проекту – Тепер я завжди масаж мій ніжки!
Відкрито зв’язок внутрішніх органів і стопи людини в давнину. Регулярний масаж ніг допоміг людям зміцнити імунітет, поліпшити кровообіг, продовжити довголіття і молоді тіла. З часом знання забути, але його ефективність залишається незмінною. Звичайно, сьогодні кожен хоче бути красивим і здоровим без великих фінансових витрат і з мінімальними зусиллями. Але це реально! І один з цих методів «лази» - масаж ніг!
Як це працює?
Рука людини практично повністю покрита біологічно активними точками, які при стимулюванні пальцями, піском або гальками, активують роботу всіх внутрішніх органів. Достатньо провести всього 10 хвилин цього масажу в день, щоб залучити всі системи тіла.
Що таке використання масажу ніг?
Наведений малюнок показує, які частини стопи потрібно масажувати для загоєння певного органу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Скажіть ваші друзі, як ви можете зберегти ліки і зберегти здоров'я, і ви будете мати можливість жити до 100 років разом!
Як це працює?
Рука людини практично повністю покрита біологічно активними точками, які при стимулюванні пальцями, піском або гальками, активують роботу всіх внутрішніх органів. Достатньо провести всього 10 хвилин цього масажу в день, щоб залучити всі системи тіла.
Що таке використання масажу ніг?
- покращує кровообіг;
- видаляє підшкірні жирові тканини і жиру;
- посилює процес обміну речовин;
- стимулює процес травлення;
- бореться з зайвою вагою;
- тонує шкіру;
- знімає втому;
- знімає запор, геморой, нетримання сечі.
Наведений малюнок показує, які частини стопи потрібно масажувати для загоєння певного органу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Скажіть ваші друзі, як ви можете зберегти ліки і зберегти здоров'я, і ви будете мати можливість жити до 100 років разом!