478
Вона заплатила найвищу ціну, щоб зробити її щасливою.
Продавець стояв за лічильником магазину і зірвав на вулиці. Одна маленька дівчина прогулялася до магазину і буквально застрягається до вікна. Коли вона побачила те, що вона шукала, її очі shone з захопленням. Вона введена в магазин і попросила показувати бірюзовий бісер.
- Я хочу купити ці бісеринки для моєї сестри. У вас є хороший пакет для них? дівчина попросила.
У дівчині з'являться непристойно і просять:
- Скільки грошей у вас є?
Дівчинка витягнула з неї кишеню, розірвав її і заливається ручним з дрібних речей на стійці. З надії в голосі вона запитала:
- Чи достатньо?
Є лише кілька маленьких монет. Але дівчина продовжила з натхненням:
- Ви знаєте, я хочу подарувати подарунок своїй старшій сестри. У нас загиблий час, а з тих пір тільки вона подбала про нас. Вона не має часу для себе. Це її день народження сьогодні, і я впевнений, що вона буде щаслива, щоб отримати ці намистини, вони будуть відповідати кольору очей.
Людина забрав бісером, ходив глибоко в магазин, приніс справу, кладуть бірюзовий в ньому, загортають її стрічкою і зв'язали лука.
- Візьміть його! він сказав дівчину. - І нести його акуратно!
Дівчинка вибігла з магазину і подрібнюється щасливо до будинку. Наприкінці дня красива молода жінка перетнула поріг того ж магазину. Власник магазину відразу відзначив невелику сім'ю, що нагадує маленький відвідувач, який купив бісер вдень. Вона вибрала з неї гаманець і поставила на противагу справу знайомим продавцю, потім обгортаючи папір і необрізається лука.
до Ці бісеринки купили тут? Скільки коштує вони?
до Ціна будь-якого товару в магазині завжди є конфіденційною угодою між собою і покупцем.
Дівчина сказав:
до Але моя сестра мала лише кілька монет. Бісерки реальні бірюзові, праві? Вони повинні бути дуже дорогими. Ми не можемо дозволити собі.
Чоловік прийшов на зустріч, взявши бісер, відреставрував упаковку з ніжністю і теплом, подавав дівчину і сказав:
- Оплачується найвища ціна... Більше, ніж будь-який дорослий може платити: вона дала все, що вона була.
Сила заповнила невеликий магазин, і два слізи розкочували обличчя дівчини, що прикручує невеликий пучок в її тремтіння руки.