Топ сім найдовших діалогів пілотів та диспетчерів з життя

Контролери повітряних перевезень, ймовірно, є одним з найбільш нудних і стресових професій, але як ви можете бачити з цих реальних діалогів між пілотами і повітряними контролерами, тягар відповідальності не впливає на їх почуття гумору!

1,1 км Контролер: "TWA 2341, повернути вправо 45 градусів, щоб зменшити шум."
TWA 2341: Центр, ми займаємося 35,000 футів. Що таке шум? « » » » » » » » » » » » » »
Ви коли-небудь чули, як noisy a 747 може бути коли він hits a 727?

2. Невідомі літаки чекають на дозвіл на здачу часу: «Я так нудний!»
Контроль наземного трафіку: "Останній передавач, виявляти себе відразу!"
Невідомий літак: Я сказав, що я був нудний, не що я був приступ! "

3. У DC-10 не вдалося гальмувати належним чином під час посадки, яка повинна мати привід до більш тривалого ходу руху.
Сан-Хосе Контролер: Спробуйте повернути прямо в кінці ходу, якщо ви можете. Якщо це не працює, візьміть Highway 101, ввімкніть праву на дорожні ліхтарі і заголовок назад в аеропорт! "

4. У У Мюнхені слухав наступний діалог.
Lufthansa (Німецьке): "Поруч, коли ми допустилися, час?"
Земля (англійською мовою): "Якщо ви хочете відповісти, ви повинні говорити англійською мовою."
Lufthansa: Я німецька літаю німецьку площину в Німеччині. Чому варто говорити англійською мовою?
Невідомий голос з іншої площини (з красивим британським акцентом): - Ви втратили пошкоджену війну! .

5. Умань Dispatch: Східний 702, знімний, тримайте повідомлення на 124.7.
Східний 702: Дискапт, Східний 702 на своєму шляху. До речі, після відключення, ми побачили деякі померли тварини в кінці проходу.
Відповідальний: «Континентальний 635, зліт, дозволений після Східного 702, повідомлення під час польоту 124.7. Ви отримали повідомлення від Eastern 702?
Континентальний 635: «Континентальний 635 зліт дозволено, Роджер і так, ми чули східний ... вже проголошуючи наші продукти харчування постачальників».

6. Німецькі контролери повітряного руху в аеропорту Франкфурта відомі своєю невідповідністю і суворістю. Здавалося б, що всі пілоти не повинні знати їх вихідний номер, але і як його отримати без допомоги. Один день пілот Pan Am 747 почув наступний діалог між Франкфуртським контролером та пілотом Aeroflot 747.
Aeroflot 747: «Frankfurt, Aeroflot 747 листків ходу. й
Земля: «Похід до виходу Альфа 1-7». й
Aeroflot 747 відходить на основну трасу і сповільнюється.
Земля: "Аерофлот, ти знаєш, де ти йдеш?"
Aeroflot 747: Залишайтеся підключеними, Земля. Я шукаю нас.
Aeroflot 747, ви ніколи не були до Франкфурта раніше?
Аероблот 747: «Це було двічі в 1944 році, але це було темним і я не землі».

7. Про нас Під час їзди через Аеропорт Лондона Гатвік, Авіакомпанія США здійснила неправомірний поворот і прямувала в Об'єднану 727.
У екіпажі стартувала сердитися жіночий повітряний контролер: «US Air 2771, де він збирається?» Я сказав вам, щоб повернути право на трек Чарлі! Ви перетворили прямо на трек Delta! Проживання Я розумію, що ви важко відрізняти C і D!
Продовжуємо розтирати на розмаїтому екіпажі в гістеричному голосі: «Ви зіпсували все!» Мені потрібна вічність, щоб виправити це! Проживання, де ви і не перейдемо до того, як я скажу вам! Зачекайте інструкцій протягом півгодини. Я хочу, щоб зробити точно, як я сказав, і коли я кажу це! Ви розумієте, що США Air 2771?
«Так, ма’ам», пілот відповідав гублі.
Після цієї розмови абсолютна тиша зацарював на повітрі, ніхто не хотів потрапити під гарячою рукою сердитися диспетчера. Підвищений тиск. На цій точці невідомий пілот зламав свою тишу: «Зроби я коли-небудь одружився?» .