Він пристосував, як він хотів, поки він нарешті побачив замітку на вітровому скелі.

Він пристосував, як він хотів, поки він нарешті побачив замітку на вітровому скелі.

Ця замітка була знайдена на вітровій частині автомобіля і передана в обов'язкову частину поліцейського вокзалу.

"Дар один!"

Ваш автомобіль "Toyota-Lexus" No307-56 знаходиться в парковці біля будинку на вул. Лермонтова, 10.

Кожна ніч жителі цього будинку змушені слухати кілька годин на різні переливи мелодій, виданих системою сигналізації автомобіля. У цей час ви ніколи не знепіднялися до віддаленого або безпосередньо скасували сигналізацію, маючи можливість зробити це. Але ви абсолютно не зможете прокидати після того, як ваша нічна оргія і відключіть свою сиру.

У мене є величезний запит для вас: поважати людей, які живуть поруч з вами і спробувати контролювати звуки, зроблені вашим новим красивим апаратом. Я дуже рекомендую вам в найближчі дні, щоб зробити це правило своєчасно відключати помилкові тривоги, видані системою безпеки вашого автомобіля на найменших сторонніх звуках, таких як: проходження патрульного автомобіля по цій парковці лот, баркінгові молитви собаки, короткострокові обов'язки сигналізації в найближчому автомобілі тощо.

Якщо мій запит не наданий найближчим часом (два дні), і якщо ви ігноруєте сигнал “альма” за 10 хвилин, ваш розкішний автомобіль буде страждати наступним долею:

По-перше, з заточений свердлом, я майже мовчазно перерву через скло двері водія, проникнути в салон і натиснути кнопку відкриття капюшона. Якщо сигналізація не дає команди розблокувати замок, то я, за допомогою монтажу, трохи підійме капюшон і, через отриманий проміжок від 2 см, з'їсти гідравлічні ножиці блоку витяжки, проникнути в відсік двигуна і розбити ... пластик "сирен" вашого е ... тривога. Потім я відірвав запалювання проводів і поставив мій "павук" дротів з імпульсним розподілом процесора.

Після того, як «сирен» буде літати і застібаються замки на кермо і тумбочки. Потім я підключаю до системи вприскування палива шланг з попередньо збереженого 5-літрового каністра бензину, кидати його безпосередньо під капюшоном. Я також кладаю дротовий плести, щоб обійти електричну систему. У хвилині я даю гідравліки личинки замку Multi-Loca на редукторі і запустив двигун. У два хвилини і двадцять секунд я залишаю Lexus.

Після тижня невдалого пошуку, коли електропостачання іммобілайзера сидить вниз, я витяжлю з річки автомобільний сонцек в відокремленому місці, знайти б ... іммобілайзер і зробити її профілактикою в орендованому гаражі. І через тиждень, коли ваш колишній автомобіль буде гасати новою тривогою в іншому подарунок, як ви, в іншому дворі, в іншому місті, де, навпаки, я не буду в цьому моменті.

У вас є два дні, щоб думати. В цей час я спробую поліпшити свої навички і спробувати вкрасти автомобіль за 53 секунди. «Лінколн – Навігатор», який дав нічні концерти під вікнами квартири... «