Симона Андерсон, 24, з Нової Зеландії, був обвинувачений за кування фотографії до і після втрати ваги. Дівчина почула все від банальних «так це фотошоп» до жорстоких образів. Той факт, що дівчина втратила вагу від 169 кг до 84 в 11 місяців, тому здавалося, що в фотографіях до і після того, як два абсолютно різні дівчата. Однак Симон не плутав, і дав всі жирові прокладки і захоплюючі капелюхи гідну відповідь, після чого ніхто не залишив ніяких питань.
24-річний стиліст і перукарня від Oakland Сімон Андерсон
29 серпня я прийняв рішення повністю змінити життя і протягом 8 тижнів я втратив 18кг. 28 жовтня у мене була операція шлунку. Я втратив 85.7 кг в 11 місяців, вона сказала.
Після того, як вона звинуватила про закопування фото, він вирішив розмістити інший, це:
Протягом своєї поїздки я спробував бути чесною, розповідаючи людям про мій досвід, прокладаючи і пояснюючи, як це сталося, так що ніхто не може викликати біль, який я постраждав підробкою. Я мав би постати важко фото моєї шкіри сагі. І ось вона, надії, вона допоможе переконувати всіх небесних, сказав Саймон.
«Я мав багато провисання шкіри на животі під час навчання в тренажерному залі. Я практикував кожен день, сподіваючись, що шкіра повернеться до тону, вона працювала на ногах і руках, але на жаль, мій шлунок був занадто розтягований для відновлення.
"Я зараз шукаю операцію, щоб видалити зайву шкіру, щоб мій старий 24-річний тіло може нарешті повернутися в форму. й
Щодня о 5 хв., я починаю крісельство, крім, гасінням, і це все варте.
Симон створив сторінку на сайті Crowdfunding, де вона намагається підвищити необхідну кількість операцій для видалення зайвої шкіри. На даний момент вона не збирала навіть половину суми, яку вона потребує, але вона все ще має до 20 листопада