Гаврил Гарсія Маркец є видатним у колумбійському письменнику, представником одного з найцікавіших літературних трендів - магічною реалізацією. У своїй молоді, на наполягають батькам, він вступив у юридичну школу, але ніколи не закінчився, позбавляючи себе до журналістики та літератури. І як ми можемо судити сьогодні, я зробив правильний вибір. Його безсмертні роботи читаються мільйонами читачів по всьому світу, і багато з них вже стали класичними.
Протягом свого життя Маркец займався любов’ю життя і нечутливим оптимізмом. Це підбір 20 красивих виписок маркезу, багато з яких можна сміливо керувати життям.
Як ви відчуваєте. Я не зносила капелюхи, тому я не збираю їх перед кимось. Посмішка, не даруйте неприємності. Якщо ви познайомитеся з коханою любов'ю, ви не будете йти від вас – не на тиждень, не в місяць, не в рік. У сімейному житті набагато простіше уникати катастроф, ніж від дратівливих дрібниць.
Життя не ті дні, які пішли, але ті, які запам'ятовують. Якщо жінка бере участь, я знаю все буде дрібним. Мені зрозуміло, що жінки правила світу. Ви можете любити на обідній стіл, як і в ліжку.
Ви не можете любити і не відчуєте нічого. Або ви лежите зараз. Ви повинні послухати голос дитини, що ви колись були і що існує десь всередині вас. Якщо ми слухаємо дитину всередині нас, наші очі знову засвітять. Якщо ми не втратимо зв'язок з цією дитиною, наше з'єднання з життям не поламне.
Скажіть його так. Навіть якщо ви загиблитеся від страху, навіть якщо ви покажете пізніше, тому що ви покажете все своє життя, якщо ви не сказали. Не пропустіть щастя. Не кладемо так багато зусиль, щоб краще було несподівано. Оцінити той, хто не може без тебе, і не завадить той, хто щасливий без тебе. Щасливий вік - це можливість вести переговори з самотністю. Нехай Бог хоче зустрітися з невірними людьми, перш ніж ми зустрілися з цією людиною. Ми вдячні. Головне в житті суспільства полягає в тому, щоб управляти страхом, головне в житті подружжя, щоб вміти керувати бодром.
Не можна вилікувати щастя. Єдиний спосіб отримати з ним, щоб не пустити спогадів, що вас заспокоїти.
Не дайте собі вмирати, не переживаючи цього дива з кимось ви любите. Габаритний зображення