Чоловік вирішив перевірити свою дружину, писати її замітку

Одного чоловіка раптово відчував, що його дружина погана і припинила любити його. Він хотів знати, як вона буде реагувати, якщо він залишив її.

Він вирішив написати листа до дружини, кажучи, що він втомився від неї і більше не хотів жити разом. Чоловік знав, що це був поганий акт, але він повинен знати, як відчував його дружина.

Після написання листа він надягнув його на тумбу, а потім приховав під ліжком, чекаючи дружини приїхати. Він сподівається почути її, почати крітинг, викликати друзів.

Коли моя дружина нарешті прийшла додому, вона побачила лист і прочитала його.

Після декількох хвилин мовчання вона взяла ручку і почала атрибутувати щось до літери. Вона потім змінила одяг, змовляючи найяскравіші мелодії, співаючи і танцюючи на місці. Вона була більш щасливою, ніж компенсація і пригнічений.

Мій чоловік був шокований. Але все гірше.

Дружина приймала телефон і набрав номер. Чоловік послухав дружину на телефоні:

- Гей, мед. Я вже упакований і на мій спосіб бачити вас. Як для цієї фольги, я нарешті закручував його вгору і він пішов. Як я можу його зрадити? Я хочу зустріти вас найближчим часом. Побачити тебе, мед!

Вона вішала і виїжала, і кімнати.

Після деякого часу чоловік почув, як відкриваються вхідні двері і закриті, дружина залишається. Зі сльозами в очах він вийшов з ліжка і почав читати те, що його дружина приписується в листі.

Через сльози він читав, я бачу ноги, що прилипають до ліжка. Я поїду на хліб. й