Він ризикував життя фотографувати одну з найнебезпечніших істот на планеті.

Звільнився від Швейцарії ризикував життя ексклюзивного матеріалу і сосни до дна річки Amazon в Бразилії, щоб плавати з гігантськими анаконами. На дивері вдалося взяти приголомшливі фото анакони прямо в природній звичаї, підводній воді.

У Бразильському стані Mato Grosso do Sul, під час якого він зміг захопити на камері шість осіб анаконди, найбільші з усіх існуючих змій.

Величезні предки тихо привів до свого звичного способу життя, купання в грязьових водах річки або бджільництва на сонці після їжі, не звертаючи увагу на занадто грубу людину з камерою.

«Особливо, що можливо, але я не думаю, що вона буде їсти мене. Люккілько для мене, анаконда була просто ковтати її наступну прею і не виглядала мені на другий курс. Я був так близько до неї, що я можу доторкнутися її, якщо я хотів, звичайно, сказав 53-річний.

Анаконда веде практично повністю водний спосіб життя. У тихій, малоквітучих руках річок, задніх вод, старих чоловіків і озер басейнів Amazon і Orinoco.

Анаконда дорослого не має ворогів на природі.

Першим був дуже страшний, тому що я ніколи не приходжу до змії, перш ніж всі знають, що вони дуже небезпечні. Але я зрозумів, що нічого не буде, якщо ці істоти були оброблені повагою. Як мінімум вони великі, і ви можете дивитися свою реакцію і поведінку, Франо додано.

В даний час найбільший відомий гігантський анаконда становить близько 9 метрів і вагою близько 130 кг, він знаходиться в Нью-Йорку зоологічним товариством.

Основний колір анаконичного тіла сірувато-зелений з двома рядами великих коричневих плям круглої або подовжньої форми, що чергуються в шаховому порядку. З боків тіла є ряд менших жовтих плям, оточених чорними кільцями. Цей колір ефективно приховує змії, коли вона змащує в тихій воді, покриті коричневими листям і пучками водоростей. Жінки набагато більше, ніж чоловіки.

Анаконда мешкає всю тропічну частину Південно-Східної Азії на схід від Анди: Венесуела, Бразилія, Колумбія, Еквадор, східний Парагвай, північний Болівія, північно-східний Перу, Гайана, французька Гуана, а також острів Тринідад.

У зв’язку з нездатністю існування анаконди, вчені важко оцінити її кількість і дотримуватися динаміки населення.

У зоопарках світової анаконди багато, але вони вкорінюються в неволі. Максимальна тривалість життя анаконди в терарії становить 28 років, але, як правило, в непроникності ці змії живуть 5-6 років.

Анаконда годує різні ссавці, чекаючи їх водою. Вона ловить крапки, пекарні, дуті, capybara. Більш ніж один раз описано випадки, коли анаконда присвоювала навіть ягуар. На обідній анаконди часто отримують водоплав, невеликі цигани, черепахи, а також змії – принаймні один раз в зоопарку, анаконда заплутана і ate 2,5-метровий пітон.

Як і всі боби, анаконда чекає безпрограшно для прей, і коли вона підходить, захоплює її блискавкою кидати і посилює її кільцями навколо тіла (природа до популярної вірності, анаконди, як і інші боби, не подрібнює жертву і розбиває її кістки, але стискає її і не дає їй дихати, і вона гине задуття). Як і всі змії без винятку, anaconda swallows prey весь, значно розтягуючи рот і горло.

Незважаючи на те, що існує тільки одна надійна справа смерті людини від змійної атаки, анаконда здобула популярність як «театри» людей, які значно завдяки голлівудським трилерним фільмам.

6815968

Tags

See also

New and interesting