Людина Walking Його Собака Як Suddenly Saw a Horrifying Picture

Я хочу знайти пояснення для того, чому людина може зробити це для невинних істот, але я не можу. На жаль, для людей, які свідомо завдають шкоди тваринам.

Коли хлопець назвав Pedro Dinis був ходити собакою в парку в західній частині Парижа, він помітив французьку мастифу. З-за кордону, здається, що він був просто сидячи в грязі, але шукаючи тісно, Педро зрозумів, що він був похований живим! до

Педро: «Це просто голова і важко знати, як глибоко його закопували. й

Поліція зауважила, що собака була оточена камінням, і леш був прив'язаний до пісочниці, щоб вона не могла вийти. Люди іноді лікують собаки як майно, а не живих речей.

870886

На щастя, є багато більше людей у світі, які мають свого роду і люблячого серця. Француженський мастиф був зневоджений і шокований, тому відразу після чудодійної допомоги він був прийнятий в ветеринарну клініку, де лікарі чекали.

Власник собаки знайшов, але він заперечував всі витрати. За його словами, собака відійшов від нього. Але тварина страждала від артриту протягом 10 років, і важко уявити його від свого власника. У зв'язку з тим, що у вас є обов'язкове покарання.