20 Фотографій про те, коли «Вчитель» є викликом

Коли викладач є майстером своєї справи, весь процес навчання відрізняється. Класи стають більш цікавими, домашня робота виконана простіше і більш довго, і результат набагато помітний. Такі викладачі надихають своїм творчим підходом до процесу навчання і здавалося б, легко навчаються.

І якщо вони мають велике почуття гумору, то ці люди варто їх вага в золоті. Це справи, які ми намагалися знайти для цієї колекції:

Викладач геометрії може стояти під будь-яким кутом.

Не знаю конвенцій.

Тексти пісень, а це означає: І не сказати, що ви не попередили мене.

Учитель сказав, що якщо ми отримуємо A для тестування, він буде покласти на костюм Scooby-Doo і принести дитячий шампанське. Ви знаєте, що? Він зберіг своє слово.

Викладачі ІЗО викладають шедеври на борту щодня, щоб надихнути студентів.

р.

Ні один буде. Немає, я сказав!

р.

Студент прийшов до класу з дитиною, бо не було грошей на няню. Коли він кричав, професор взяв його в руки і заспокоїв його без перерву лекції.

Якщо ви навчите хімію, то це подобається Менделєєву.

Незвичайний. Учитель сидить на двері і переконайтеся, що ніхто не обманює.

Учитель математики відзначив день пі.

Чудове почуття гумору від вчителя математики: Я люблю математику. Це робить людей кричатим.

Учитель математики втомився дітей забути олівців і просити вчителя. Вона зробила радикальне рішення для купівлі партії олівців з словами «Я хочу маррі Джастін Бібер».

251780

Якщо тільки вона знав сувору правду

З днем народження!

іспит був запланований на свято в 7:30 ранку. Як з'явився професор в протесті.

6905-1907

Учитель ставить комп'ютер в режим сну.

У історичному семінарі хлопець закохався. Учитель запитав всіх, щоб заповнювати, піднявшись під письмовим столом і прив'язав його вазулки.

Відправки тільки відбуваються в голові.

р

Оцінювання письмової роботи.

Р

Хімія викладача декомплаєнсової пісні Лади Гага в елементи.